Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
13-10-2019

Remi & the road “Short Story - Autumn Tour 2019”

Στις 10 Νοεμβρίου στο Duende Jazz Bar

Remi & the road “Short Story - Autumn Tour 2019”
fontsize
Εχει λήξει στις: Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

"Υπάρχουν πολλά μίλια πίσω από τα τραγούδια και πολλά τραγούδια πίσω από τα μίλια".

Με ένα δυνατό και ατμοσφαιρικό μουσικό τρίο, ο Remi & the road θα περιοδεύσει στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2019. Με κοντραμπάσο, βιολί, κιθάρα και φωνές, θα φέρει την Country/Folk/Americana ατμόσφαιρα στην σκηνή.

Ο τραγουδοποιός Remi & the road μαζί με ένα ατμοσφαιρικό σχήμα εγχόρδων, παρουσιάζει ένα σύνολο Folk - Country - Americana μουσικής μέσα από την δική του πλούσια δισκογραφία, καθώς επίσης και από ήρωες της εποχής όπως ο Johnny Cash, ο Bob Dylan και ο Leonard Cohen.

Ο Remi & the road έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με ορόσημα τις περιοδείες που μοιράστηκε με τον Sivert Hoyem (Madrugada) ως opening act για 3 χρονιές, τους Puressence, τον Howe Gelb (Giant Sand) και τον Rob Coffinshaker.
Έχει επίσης διακριθεί με το 1ο βραβείο στο Band’s Festival του Βόλου, παραγωγής του Kiss Fm και έχει εμφανιστεί ζωντανά στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο παρουσιάζοντας δισκογραφικά του έργα.

Η χαρακτηριστική μπάσα φωνή του σε συνδυασμό με μελωδίες που ταξιδεύουν από τη Νότια Αμερική μέχρι την Ιρλανδική παράδοση που κρύβει η Folk μουσική στις καταβολές της, δημιουργούν μια ατμοσφαιρική βραδιά που πλαισιώνεται από αληθινές ιστορίες και αφηγήσεις.

Οι σταθμοί της περιοδείας:
7 Νοεμβρίου: Castillo Bar - Ιωάννινα
8 Νοεμβρίου: Lido Organization - Λάρισα
9 Νοεμβρίου: Technopolis Stage - Βόλος
10 Νοεμβρίου: Duende Jazz Bar - Θεσσαλονίκη


O Remi & the road μεγάλωσε στις Σπέτσες. Από το 2019 ερμηνεύει Folk, Country, Americana μουσική σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δισκογραφία:
Serenade (2011)
The gospel of the road (2012)
The road not taken (2014)
Music for wolves (2016)
100 Lives (2017)
The Heartspace (2018)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Πού?
Duende Jazz Bar
Καλαποθάκη 16

Επικοινωνία
2310 252704
Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση




ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σαβίνα Γιαννάτου Live @Ζώγια
Σαβίνα Γιαννάτου Live @Ζώγια

Μαζί της ο Μιχάλης Σιγανίδης και ο Κώστας Βόμβολος

21-2-2020

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Με άρωμα Ανατολής» στο Μέγαρο Μουσικής
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Με άρωμα Ανατολής» στο Μέγαρο Μουσικής

Μαζί της η Ορχήστρα Εστουδιαντίνα Nέας Ιωνίας

20-2-2020

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Club του Μύλου
Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Club του Μύλου

Για μία μόνο εμφάνιση

20-2-2020

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Club του Μύλου
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Club του Μύλου

Μαζί της ο Γιάννης Παπαγεωργίου και οι Bogaz Musique

20-2-2020

Andre Nieri & Yiorgos Fakanas Group στο Mylos Club
Andre Nieri & Yiorgos Fakanas Group στο Mylos Club

Guest band: Sakis Zachariades power trio

20-2-2020

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στον Μύλο
Η Φωτεινή Βελεσιώτου στον Μύλο

Μαζί της η ανερχόμενη τραγουδοποιός Κωνσταντίνα Πάλλα

20-2-2020

Beatles Tribute by Skelters στο Lightbox
Beatles Tribute by Skelters στο Lightbox

Για δύο μόνο εμφανίσεις

19-2-2020


Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Καλλιτεχνικό καφενείο Νέον
Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Καλλιτεχνικό καφενείο Νέον

Με τον Αντώνη Κουμανδράκη στην κιθάρα και τον Γιώργο Φακαλή στο μπουζούκι

18-2-2020



goTHESS

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ