ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
25-11-2019

Ο Παντελής Κυραμαργιός στην «Oμπρέλα»

Μαζί με τον Βάιο Πράπα και τον Θανάση Μάντζαρη

Ο Παντελής Κυραμαργιός στην «Oμπρέλα»

Μετά από δυο live στο Club του Σταυρού του Νότου, το ταξίδι του Παντελή Κυραμαργιού συνεχίζεται με σταθμούς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τον ταλαντούχο τραγουδοποιό να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που παρασύρει σε έναν μουσικό κόσμο, γεμίζοντας τις καρδιές των ακροατών.

"Τα τραγούδια αποτελούν προσομοιώσεις βιωμάτων και μέσα από αυτά μεταδίδονται συναισθήματα. Μία συναυλία λοιπόν δεν είναι απλώς τραγούδια που μας αρέσουν με τυχαία σειρά. Οφείλουμε να κρατήσουμε αδιάκοπη τη συναισθηματική ροή που ξεκινά από το πρώτο κιόλας άκουσμα" λέει ο Παντελής, ο οποίος αυτή τη φορά, μαζί με τον Βάιο Πράπα (έγχορδα) και τον Θανάση Μάντζαρη (πιάνο, καχόν), θα παρουσιάσει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στην Ομπρέλα, στη Θεσσαλονίκη, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, κάποια που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει αλλά και κομμάτια που αποτελούν τις ρίζες της δουλειάς του και προέρχονται από το ρεμπέτικο, την παραδοσιακή μουσική και την έντεχνη σκηνή.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, στα Public του Mediterranean Cosmos, ο Παντελής Κυραμαργιός και η Σταυρούλα Παγώνα θα παρουσιάσουν το άλμπουμ τους "Νησί της Φαντασίας" που απευθύνεται σε παιδιά.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
Στις 21:30

Πού?
Ομπρέλα Cafe - bar - stage
Αγγελάκη 10 

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Επικοινωνία
2310 282880
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge