ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
31-12-2020

Διαδικτυακή εορταστική συναυλία των Souled Out

Aπό το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Διαδικτυακή εορταστική συναυλία των Souled Out

Με σόουλ και ντίσκο επιτυχίες από τις δεκαετίες του '60, του '70 και του '80 αποχαιρετά το 2020 το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το μουσικό σύνολο Souled Out θα ερμηνεύσει γνωστά κομμάτια, όπως τα «I Saw Mommy Kissing Santa Claus», «Treasure», «I Wanna Dance With Somebody», «Bad Girls», «Beggin'», «Respect», «Everybody Needs Somebody To Love», σε ένα βίντεο, το οποίο -στο πλαίσιο των online μεταδόσεων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για τις εφετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς- θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι του ΟΜΜΘ στο youtube από τις 31 Δεκεμβρίου, στις 16:00, στη διεύθυνση youtu.be/qbwe_mmuwok


Οι Souled Out είναι ένα πενταμελές μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη, που σχηματίστηκε στα τέλη του 2013 με σκοπό να εξερευνήσει τους ήχους της soul/r'n'b μουσικής. Το γκρουπ αποτελείται από τους: Αλεξάνδρα Σιετή (φωνή), Τάσο Κορκόβελο (πλήκτρα), Πάρη Παπαδόπουλο (κιθάρα), Τάσο Βενετικίδη (μπάσο), Κώστα Αναγνώστου (τύμπανα). 

Χαρακτηριστικά των Souled Out είναι τα, γεμάτα κέφι, χορευτικά live όπου κανείς μπορεί να αφεθεί σε ρυθμούς funk, soul, disco κ.α. παλιών και νέων επιτυχιών. Το σχήμα έχει συμμετάσχει στο opening party του In-Edit Festival στο Ολύμπιον το 2014, καθώς και στο πάρτυ τελετής λήξης του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία. Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα (Bikes and Blues Festival, Thessaloniki Beer Festival, Thessaloniki Street Food Festival, κτλ). 

Πλέον, παράλληλα με τα live σε φεστιβάλ και μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, το γκρουπ εμφανίζεται ως resident band γνωστών συναυλιακών χώρων της συμπρωτεύουσας (Δέντρο στο Bar, Malt ’n’ Jazz, Καφωδείο Ελληνικό, κτλ). Χαρακτηριστική είναι η εμφάνιση των Souled Out στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Μαλδίβες νήσους. Συγκεκριμένα, την Πρωτοχρονιά του 2019 η μπάντα έδωσε συναυλίες στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη νέα χρονιά. 
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge