ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
10/10
28-3-2022

The Skelters - Elvis meets Beatles

Tο απόλυτο Rock 'n Roll event!

The Skelters - Elvis meets Beatles

Το dailytrips.gr παρουσιάζει το απόλυτο Rock 'n Roll event! Δύο ώρες και πλέον με τραγούδια του Βασιλιά αλλά και του κορυφαίου συγκροτήματος όλων των εποχών που θα μας φέρουν αναμνήσεις και θα μας κάνουν να χορέψουμε!

8/1/1935 - 87 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ELVIS PRESLEY

Στις Η.Π.Α, αρχές της δεκαετίας του 1950, εμφανίστηκε το φαινόμενο Elvis Presley , μία εμβληματική προσωπικότητα, όπου χάρη στην επιβλητική του φωνή και στην χαρισματική του σκηνική παρουσία άλλαξε τα μουσικά δεδομένα και πυροδότησε την επανάσταση της rock and roll μουσικής.

Στη Μ.Βρετανία οι Beatles από την εμφάνιση τους στις αρχές της δεκαετίας του '60 και στο σχετικά σύντομο αλλά δυναμικό πέρασμά τους μέχρι το 1970 κατάφεραν και άλλαξαν ολόκληρη την δομή της σύγχρονης μουσικής και κέρδισαν τον τίτλο του πιο επαναστατικού και επιδραστικού συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής.

Στο live αφιέρωμα για την συμπλήρωση των 87 χρονων από την γέννηση του Elvis Presley καθώς και της επανακυκλοφορίας του δίσκου των Beatles “Let It Be” θα παρουσιάσουμε τις δύο αυτές εκδοχές του rock 'n roll δίνοντας έμφαση στην περίοδο 1960-1969, την κοινή περίοδο συνύπαρξης τους στη δισκογραφία.

Το ιδιόρρυθμο αυτό αφιέρωμα θα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά singles του Elvis και των Beatles καθώς και γνωστά τραγούδια που έχουν ηχογραφηθεί και από τους δύο.


Πληροφορίες
Καφωδείο Ελληνικό – 1ος όροφος
Βενιζέλου 45 – Κέντρο
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος: 8€
Κρατήσεις:
Τηλεφωνικά: 6933 377 499

COVID-FREE EVENT:
Κατά την είσοδο υποχρεούνται να επιδείξουν έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης) και αναλόγως της ηλικίας τα παρακάτω πιστοποιητικά:
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ:
Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19
Πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν
ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ:
Μοριακό τεστ (PCR) εντός 72 ωρών, ή rapid test εντός 48 ωρών

Καφωδείο ελληνικόν

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge