ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
17-11-2023

Η Ντίνα Παπαϊωάννου στον Πολυχώρο «Παλμός»

Μαζί της ο Αλέξανδρος Τσακιρίδης, η Ελισάβετ Χαβάτη, ο Γιώργος Φακαλής και ο Ζωγράφος Σταυρίδης

Η Ντίνα Παπαϊωάννου στον Πολυχώρο «Παλμός»

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας (Π.Ο.Κ.Ε.) στη Θεσσαλονίκη έχει έδρα τον πολυχώρο «παλμός» στην Καλαμαριά. Η πολιτιστική και βιοτική αναβάθμιση μέσω ανοιχτού πεδίου συνεργασίας, σύμπραξης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας αποτελεί βασικό κίνητρο και στόχο του Π.Ο.Κ.Ε. Σε αυτά τα πλαίσια ο Π.Ο.Κ.Ε. στηρίζει καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις θέτοντάς τες υπό την αιγίδα του, με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση, τη στήριξη και τη διάδοση έργων, γνωστών και νέων καλλιτεχνών και δημιουργών από όλο τον κόσμο.

Στον χώρο «Παλμός» φιλοξενείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο η εξαιρετική καλλιτέχνιδα Ντίνα Παπαϊωάννου, γνωστή κυρίως από συνεργασίες της με σπουδαίους δημιουργούς: Γιάννη Σπανό, Χρήστο Νικολόπουλο, Θανάση Πολυκανδριώτη, Γιάννη Ζουγανέλη κ.α. και την αξιοσημείωτη δισκογραφία, διαγράφοντας εδώ και χρόνια την καλλιτεχνική της πορεία με την ίδια συνέπεια.

Το εκπληκτικό μουσικό σχήμα που την πλαισιώνει απαρτίζεται από τους επίσης εξαιρετικούς μουσικούς, με τον Αλέξανδρο Τσακιρίδη στο πιάνο και την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Η Ελισάβετ Χαβάτη στο τραγούδι, ο Γιώργος Φακαλής στο μπουζούκι, ο Ζωγράφος Σταυρίδης στο ακορντεόν και καλλιτέχνες που εναλλάσσονται κατά περίπτωση, αποτελούν μια από τις αξιολογότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης για την πόλη της Θεσσαλονίκης.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Έναρξη: 22:00

Πού?
Παλμός live (πολυχωρος πολιτισμού)
Νικολάου Πλαστήρα 27, Νέα Κρήνη

Επικοινωνία - κρατήσεις
6947554518

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Vangelis Angelopoulos Trio
Vangelis Angelopoulos Trio

Στη Μικρή Σκηνή

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ζωντανά! 30 χρόνια tour

Μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή
«Σε δρόμους λαϊκούς» στη Μικρή Σκηνή

Με τον Φώτη Θεοδωρίδη, τον Γιάννη Τουλή και εξαιρετικούς μουσικούς


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge