ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
23-11-2023

O Νέγρος Του Μοριά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Tο ΘΡΑCYTATO Live

O Νέγρος Του Μοριά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

1965 ημέρες από την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου "ΥΓΕΙΑ" (09/05/2018), ο Νέγρος Του Μοριά επιστρέφει με έναν πρωτότυπο ήχο τον οποίο κι αποκαλεί "τραμπέτικο", στο πρόσφατο άλμπουμ του με τίτλο "ΘΡΑCOC".

Mέσω αυτού, αυτοπροσδιορίζεται ως ο πρώτος τραμπέτης, έχοντας δίπλα του τον στενό του συνεργάτη και παραγωγό, ODYDOZE. Το πιο ιστορικό και γνήσιο τραμπέτικο χιπ - χοπ LP είναι πλέον γεγονός και προέρχεται από παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών της Ελληνικής πραγματικότητας.

Ο Νέγρος Του Μοριά, γνωστός κι ως Black Morris, είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς κι επιδραστικούς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, τόσο για το απαράμιλλο flow και το μουσικό του blend, όσο και για το stage performing του στο οποίο και είναι ασυναγώνιστος.

Από τις πρώτες μέρες της πορείας του στην μουσική, δήλωνε την αγάπη του για την Ελλάδα και φρόντιζε διαρκώς να το δείχνει μέσα από τις συνεντεύξεις, αλλά και το artwork του, με χαρακτηριστικότερα το cover του τσολιά και την εν γένει περσόνα ενός σύγχρονου με την εποχή του ρεμπέτη.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το τελευταίο δικό του live στην Θεσσαλονίκη και μετά το sold out show του την περασμένη άνοιξη στην Αθήνα, ο καλύτερος showman του ελληνικού ραπ, επιστρέφει για δυο μοναδικές συναυλίες, στο πλαίσιο του ΘΡΑCYTATOY Τour που σχεδίασε για τον χειμώνα 2023 -24: Στο Club του Μύλου, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και στο Fuzz Club, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε και Πού?
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο Club του Μύλου (Θεσσαλονίκη)
Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club (Αθήνα)
Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια

Προπώληση: 12 ευρώ
Στο ταμείο: 14 ευρώ
Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/negros-tou-moria-thrasytato-live/?eventid=9684&showid=63124

Επικοινωνία
2310 510081 (Mylos club)
210 3450817 (Fuzz Club)

Μύλος

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στο Principal Club Theater και στο Fuzz Live Music Club αντίστοιχα

Μέμφις live «10 years anniversary»
Μέμφις live «10 years anniversary»

Στο Principal Club Theater


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge