ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
4-12-2023

Κώστας και Δημήτρης Πρατσινάκης: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Στη Μικρή Σκηνή

Κώστας και Δημήτρης Πρατσινάκης: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21.30, στη “Μικρή Σκηνή”, το νέο πολιτιστικό στέκι της Θεσσαλονίκης, θα συναντηθούν και πάλι επί σκηνής ο Κώστας Πρατσινάκης και ο Δημήτρης Πρατσινάκης, με δυο κιθάρες και δυο φωνές, “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” από τις εμφανίσεις τους στις παλιές μπουάτ.

Με τις φωνές και τις κιθάρες τους, ο Κώστας και ο Δημήτρης Πρατσινάκης, άφησαν έντονα το στίγμα τους στην μπουάτ Λιόγερμα (Λιόγερμα 1980-1984) συνυπάρχοντας με σημαντικούς καλλιτέχνες, που δημιουργούσαν στην Αθήνα και είχαν το Λιόγερμα στην Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάζουν την δουλειά τους.

Ο Κώστας το 1980 είχε ήδη καταγράψει μια πορεία στις μπουάτ και τα μουσικά πράγματα της εποχής, ο Δημήτρης στα πρώτα του βήματα ενώθηκε μαζί του και έδωσε την ώθηση για να γίνει αυτή η πετυχημένη συνύπαρξη. Μετά από σαράντα σχεδόν χρόνια, ξαναπαίρνουν τις κιθάρες τους, όπως τότε και, ανεβαίνοντας στην Μικρή Σκηνή, αισθάνονται «Σαν να μην πέρασε μια μέρα».

Τα τραγούδια που θα παιχτούν, ακουμπάνε στην τότε εποχή, αλλά φτάνουν μέχρι το σήμερα. Στόχος είναι να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα και η επαφή που υπήρχε τότε.

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο "Αγροτικόν" στην Κ. Τούμπα και ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30

Πού?
Μικρή Σκηνή
Επταλόφου 14, Κ. Τούμπα

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 7 ευρώ

Επικοινωνία - κρατήσεις
6944 503542

Μικρή Σκηνή

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Οι Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Στο Principal Club Theater και στο Fuzz Live Music Club αντίστοιχα

Μέμφις live «10 years anniversary»
Μέμφις live «10 years anniversary»

Στο Principal Club Theater


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge