Top
follow
facebooktwiter
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Φωτογραφία/
27-8-2019

Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ: 48 έργα 16 φωτογράφων της Λέσχης Φωτογραφίας

Από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2019

Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ: 48 έργα 16 φωτογράφων της Λέσχης Φωτογραφίας
fontsize
Εχει λήξει στις: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Δεκαετίες επιτυχημένης πολιτιστικής δράσης και δημιουργίας έχει πλέον στο ενεργητικό της η Πολιτιστική Λέσχη Προσωπικού ΟΤΕ Νομού Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του Ομίλου ΟΤΕ Νομού Θεσσαλονίκης, μαζί με τις οικογένειές τους, δραστηριοποιούνται αδιαλείπτως σε πολλές και ετερόκλητες εκφάνσεις του πολιτισμικού γίγνεσθαι μέσα από εκδηλώσεις, δράσεις, λειτουργία τράπεζας αίματος, βραβεύσεις αριστούχων μαθητών, δημιουργία χορωδίας / θεσμοθέτηση ετήσιου χορωδιακού φεστιβάλ, τμήματα επιμόρφωσης και κατάρτισης, ομάδες θεάτρου / φωτογραφίας / χορών / εικαστικών / παραδοσιακών μουσικών οργάνων / αθλημάτων.

Ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης και τα υπόλοιπα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης στηρίζουν ουσιαστικά και ενεργά κάθε νέο βήμα προς την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου στην περιοχή συμβάλλει ενεργά στην παραγωγή αξιόλογου έργου τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και εκτός αυτής –σε επίπεδο πολιτιστικό, κοινωνικό, πνευματικό.


Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσονται συνεργασίες και συνέργειες με θεσμικούς και μη φορείς, ιδρύματα, μουσεία, ινστιτούτα, συλλόγους, σωματεία καλλιεργώντας έτσι μια άτυπη εξωστρέφεια του Ομίλου προς την κοινωνία, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Το 2019, για πρώτη φορά στη Λέσχη, λειτούργησε κύκλος μαθημάτων φωτογραφίας, δύο τμημάτων στα οποία εκπαιδευτές ήταν ο Βασίλης Βαρσακέλης και ο Δημήτρης Μπουργιώτης.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου, διοργανώθηκε διαγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων υπαλλήλων. Οι 2 νικητές που ανεδείχθησαν από την ηλεκτρονική ψηφοφορία των εργαζομένων και των συνταξιούχων του Ομίλου ΟΤΕ, παρέλαβαν ως δώρο από μία φωτογραφική μηχανή.

Στις «Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ» οι 16 από τους συμμετέχοντες φωτογράφους εκθέτουν –σε ασπρόμαυρο φόντο ή σε πολύχρωμη παλέτα– προσωπικές τους στιγμές, εικόνες αστικής καθημερινότητας, selfies, τοπία, αγαπημένα «κλικ» από ταξιδιωτικές διαδρομές τους.

Αλφαβητικά συμμετέχουν με έργα τους οι: Αντώνης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Γιώργος Δούκας, Μάριος Θεοδουλίδης, Μιχάλης Καπετανικόλας, Τούλα Καρβουνιάρη, Χρυσάνθη Καριοφύλλη, Στέλλα Λογιοτάτου, Έφη Μαραντίδου, Αναστασία Μελετίδου, Δημήτρης Μπαλτζής, Σταματία Πιτούλη, Ράνια Σιγκ, Μαρία Σταμπουλή, Γιώργος Συρίγος, Χριστίνα Τσατσού.

Διάρκεια έκθεσης: 25/8 - 6/9/2019
Στην ίδια κατηγορία..
«Μνήμες από τα χρόνια του Χάνσεν» – Έκθεση Φωτογραφίας για τα πρώτα Λεπροκομεία της Ελλάδας«Μνήμες από τα χρόνια του Χάνσεν» – Έκθεση Φωτογραφίας για τα πρώτα Λεπροκομεία της Ελλάδας

Εκδήλωση με θέμα «Λέπρα: η νόσος των ζωντανών-νεκρών»


Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ: 48 έργα 16 φωτογράφων της Λέσχης ΦωτογραφίαςΒιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ: 48 έργα 16 φωτογράφων της Λέσχης Φωτογραφίας

Από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2019


Ομαδική έκθεση Ομαδική έκθεση "Αντίδοτο λήθης" στον Χορτιάτη

Από το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019


Έκθεση φωτογραφίας: Μνήμες από τα χρόνια του ΧάνσενΈκθεση φωτογραφίας: Μνήμες από τα χρόνια του Χάνσεν

Στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς


Πρόσωπα 2019: Γεννημένοι από τις ΦλόγεςΠρόσωπα 2019: Γεννημένοι από τις Φλόγες

Διαγωνισμός φωτογραφίας


Έκθεση «Intro» στην f14-galleryΈκθεση «Intro» στην f14-gallery

Από τους μαθητές του κύκλου σεμιναρίων 2018-2019


"99 hours On View" 2019: Υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας από το Stereosis στη Νέα Παραλία

Από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, με παράλληλες δράσεις


Οι καρβουνιάρηδες της ΠίνδουΟι καρβουνιάρηδες της Πίνδου

Έκθεση φωτογραφιών του Πολυδεύκη Ασωνίτη


Ο «Φάκελος Λαμπράκη» στο σταθμό «Ευκλείδης» του Μετρό - ΠαράτασηΟ «Φάκελος Λαμπράκη» στο σταθμό «Ευκλείδης» του Μετρό - Παράταση

Έως τις 14 Ιουνίου


"Κλικ, προστάτευσέ το!" στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Έκθεση μαθητικής φωτογραφίας και παρουσίαση δράσεωνgoTHESS

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ