ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
3-9-2019

O Χάρτης των Γεύσεων 2019

Στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης

O Χάρτης των Γεύσεων 2019

Ο Χάρτης των Γεύσεων, η σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρειο Ελλάδα και η σημαντικότερη πλατφόρμα συνάντησης του κόσμου του κρασιού, φέτος θα πραγματοποιηθεί για δύο μέρες, στο συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, το 2003 στοχεύοντας στην ποιοτική, στοχευμένη επικοινωνία και προώθηση του ελληνικού κρασιού και κατ΄επέκταση στη δημιουργία οινικής παιδείας για το κοινό. Πλέον λειτουργεί ως ένας τεράστιος πόλος έλξης και συγκεντρώνει όλο τον κόσμο που απασχολείται και ενδιαφέρεται για το κρασί στην Ελλάδα.

Υπεύθυνη για την διοργάνωση της εκδήλωσης είναι η εταιρεία οινικής παραγωγής Wine Plus, με μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση προγραμμάτων προβολής και προώθησης οίνου.

Φέτος συμπληρώνονται 17 συνεχόμενα χρόνια διοργάνωσης του Χάρτη των Γεύσεων και όπως κάθε χρόνο οινοποιοί, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς θα προβάλλουν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους στους χιλιάδες επισκέπτες τους.

Νέες ετικέτες, συσκευασίες αλλά και φρέσκα κρασιά του 2019 κάνουν το ντεμπούτο τους σε αυτή την εκδήλωση,διεγείροντας τις αισθήσεις και εξάπτοντας το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν τον οινικό τομέα.

Την εκδήλωση όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να την επισκεφθούν καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες, ενώ δεν θα λείπουν οινικές προσωπικότητες και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, θα περιμένουν τους χιλιάδες επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την επικράτεια, αλλά και από το εξωτερικό, για να τους παρουσιάσουν τις γνωστές αγαπημένες επιλογές, από τις φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου.

Η «παιδεία του κρασιού» και η «εμπειρία της γεύσης» που προσφέρει η συγκεκριμένη εκδήλωση, εμπλουτίζεται με παράλληλες εκδηλώσεις για τις οποίες έχουν φροντίσει, όπως κάθε χρόνο, οι διοργανωτές.

Ημέρες & Ώρες
Σάββατο 30 Νοεμβρίου & Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:00

Τιμές Εισιτηρίων: Εισιτήριο: 8€ – Εισιτήριο 2 ημερών: 14€

Βελλίδης Ιωάννης - Συνεδριακό Κέντρο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της δράσης "Αρχαιομετρώντας τον Πολιτισμό"

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

16 έως 19 Μαΐου 2024, με τιμώμενο το Εμιράτο της Σάρτζα (ΗΑΕ)

O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο
O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο

Για το πρόγραμμα «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της UrbanAct

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge