ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-11-2019

OPEN HOUSE Thessaloniki 2019

Το σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου 2019

OPEN HOUSE Thessaloniki 2019

Το OPEN HOUSE επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για 8η χρονιά με δωρεάν ξεναγήσεις σε περίπου 100 κτίρια και χώρους με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου. 

Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος παράλληλων δράσεων, πέραν του βασικού σαββατοκύριακου: ξεναγήσεις ειδικού ενδιαφέροντος, διαδρομές, διαγωνισμούς, εκθέσεις και μια σειρά από πάρτυ!

Πιο συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα του ΟΗΤ 2019 επιστρέφουν το MADE in Thessaloniki, με ξεναγήσεις σε χώρους δημιουργίας και παραγωγής, το OPEN WALK, με διαδρομές στην πόλη, το OPEN SCHOOL, που ξεναγεί εκπαιδευτικά γκρουπ σε ορισμένα από τα κτίρια και χώρους παραγωγής του προγράμματος και το OPEN BIKE, που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ξεναγηθούν στα κτίρια ακολουθώντας ενδιαφέρουσες ποδηλατικές διαδρομές.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς φωτογραφίας OPEN PHOTO και PHOTO MADE στο instagram, αλλά και στον διαγωνισμό για το βραβείο κοινού OPEN VOTE και να κερδίσουν διακρίσεις και υπέροχα δώρα.

Ακόμα, μια επετειακή έκθεση φωτογραφίας, OPEN PHOTO EXHIBITION με συμμετοχές από τους διαγωνισμούς που έχουν τρέξει τα προηγούμενα χρόνια στο instagram θα λειτουργήσει στο Mediterranean Cosmos.

Άλλα δύο event, ανοιχτά στο ευρύ κοινό, θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα των δράσεων. Στο “LET’S OPEN” – VOLUNTEERS PARTY οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους κι όλοι μαζί να γιορτάσουμε την έναρξη του φετινού προγράμματος, ενώ το καθιερωμένο TIME TO CLOSE PARTY το βράδυ της Κυριακής 24/11 θα σημάνει την λήξη αυτής της μεγάλης αρχιτεκτονικής γιορτής.

Το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται σχετικά με τις δράσεις, αλλά και να προμηθεύεται το έντυπο πρόγραμμα στα info point που θα λειτουργήσουν στο Mediterranean Cosmos και στο OPEN BOX, Αριστοτέλους με Μητροπόλεως.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της δράσης "Αρχαιομετρώντας τον Πολιτισμό"

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

16 έως 19 Μαΐου 2024, με τιμώμενο το Εμιράτο της Σάρτζα (ΗΑΕ)

O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο
O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο

Για το πρόγραμμα «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της UrbanAct

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge