Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
Γιορτάζουν σήμερα: Ευθύμιος
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-12-2019

Τo «Μαγεμένο Στρατόπεδο» ανοίγει τις πύλες του

Στο Πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά

Τo «Μαγεμένο Στρατόπεδο» ανοίγει τις πύλες του
fontsize
Εχει λήξει στις: Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019
FREE KIDS

Τo «Μαγεμένο Στρατόπεδο» για τρίτη χρονιά θα μοιράσει χαμόγελα, γέλιο, αγάπη και αγκαλιές στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους του, που θα το επισκεφτούν στο πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά, από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 που θα ανοίξει τις πύλες του, έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά θα φιλοξενήσει για τρίτη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα διοργανώσουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και με τη σημαντική βοήθεια των εθελοντών, που συμμετέχουν κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις.

Μια τεράστια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά όλου του κόσμου, γιατί τα παραμύθια και τα Χριστούγεννα είναι για όλους.

Κάθε απόγευμα το σπίτι του Αι Βασίλη θα περιμένει όλα τα παιδιά και αυτούς που νιώθουν σαν παιδιά για να ακούσει τις πιο κρυφές τους επιθυμίες, το ταχυδρομείο με τις ευχές και το χωριό των ξωτικών θα ετοιμάζει πυρετωδώς τα δώρα για τα παιδιά όλου του κόσμου, ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωτίζει τις ψυχές όλων στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης.

Δεν θα λείπει φυσικά το στέκι της Μάγισσας που έχει αφήσει όλη την κακία της έξω από το Μαγεμένο Στρατόπεδο και τώρα μοιράζει αγκαλιές και χαμόγελα ενώ το πάπλωμα της αγάπης και η μπουγάδα του Αι Βασίλη μαζί με τον ελέφαντα της τύχης, θα γράψουν μαζί με τα παιδιά καινούργιο τέλος στα παραμύθια.

Ακόμη, θα δούμε θέατρο σκιών που αγαπάμε όλοι, παραστάσεις από ζογκλέρ, μάγους και ταχυδακτυλουργούς, που δεν θα αποκαλύψουν τα μυστικά της “μαγείας” τους.

Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο και αφηγήσεις παραμυθιών ενώμουσικές, κάλαντα και βιωματικά εργαστήρια για όλους θα μας κρατούνε συντροφιά μέχρι το τελευταίο βράδυ την παραμονή της πρωτοχρονιάς, που θα αποχαιρετήσουμε τον γέρο – χρόνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων, των δράσεων και των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν αναμένεται να ανακοινωθεί.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές μπορούν να επικοινωνήσουν Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00-14.00, στο τηλέφωνο 2310 602808 ή στο magemenostratopedo@gmail.com


Πώς θα φτάσετε στο «Μαγεμένο Στρατόπεδο»
Ο χώρος των εκδηλώσεων βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του πρώην στρατοπέδου, ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, στην κεντρική οδό Λαγκαδά, στο ύψος της οδού Καραολή και Δημητρίου.
H πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη για τους επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλονίκη, με την αστική συγκοινωνία του ΟΑΣΘ και τα δρομολόγια 27 Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο, 38 Νέα Ευκαρπία – Ν.Σ. Σταθμός, 56 Ωραιόκαστρο – Ν.Σ. Σταθμός, στη στάση Δημαρχείο Παύλου Μελά.

Γιορτινή εμπειρία με ασφάλεια για όλους

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Παύλου Μελά και οι εθελοντές, θα φροντίσουν όπως πάντα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες και να βιώσουν μικροί και μεγάλοι τη γιορτινή εμπειρία με ασφάλεια. Ωστόσο οι γονείς – κηδεμόνες και οι συνοδοί, έχουν την ευθύνη της επίβλεψης των παιδιών τους κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Μαγεμένο Στρατόπεδο.

Πληροφορίες
Πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά
Είσοδος απέναντι από το Δημαρχείο
Κεντρική οδός Λαγκαδά, στο ύψος της οδού Καραολή και Δημητρίου

Χριστουγεννιάτικο Χωριό – Μαγεμένο Στρατόπεδο
Παρασκευή 20 έως Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:00-21:00


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προγράμματα αυτοάμυνας στη ΧΑΝΘ
Προγράμματα αυτοάμυνας στη ΧΑΝΘ

Το πρώτο μάθημα δωρεάν

17-1-2020

Ημερίδα: «Πώς ... και ποια ψυχολογικά όρια θέτουμε στα παιδιά»
Ημερίδα: «Πώς ... και ποια ψυχολογικά όρια θέτουμε στα παιδιά»

Στο Πρότυπο Παιδικό Κέντρο Νηπιακός Κήπος

17-1-2020

Αναστενάρια Λαγκαδά
Αναστενάρια Λαγκαδά

Ένα από τα πιο γνωστά έθιμα

14-1-2020

Black Weekends από τους ξενοδόχους της Θεσσαλονίκης
Black Weekends από τους ξενοδόχους της Θεσσαλονίκης

Προσφορές σε διαμονή και άλλες υπηρεσίες

14-1-2020

Το πρώτο ανοιχτό μάθημα Κινέζικων στο Ινστιτούτο Κομφούκιος του ΑΠΘ
Το πρώτο ανοιχτό μάθημα Κινέζικων στο Ινστιτούτο Κομφούκιος του ΑΠΘ

Μαθήματα σε επίπεδο αρχαρίων από τον Φεβρουάριο

14-1-2020

Διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου
Διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου

Το μέλλον που θέλω- Βιώσιμη διαχείριση πόρων

14-1-2020

Κοπτική - Ραπτική στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ.
Κοπτική - Ραπτική στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ.

Νέος κύκλος μαθημάτων από το Σάββατο 18 Ιανουαρίου

13-1-2020

Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ
Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ

Από τη θεατρική ομάδα "Alter ego"

13-1-2020goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA