Top
gothess Home Page
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25-12-2021

Αυτές τις γιορτές η Wolt στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Με σκοπό να στηρίξει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Αυτές τις γιορτές η Wolt στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης
fontsize

Η Wolt ενώνει τις δυνάμεις της με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, με σκοπό να στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μέσω της εφαρμογής της Wolt, έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο το ποσό της προτίμησής τους (από 5 έως 50 ευρώ). Η συμμετοχή στην δράση είναι ανοιχτή, χωρίς να προϋποθέτει την αποστολή παραγγελίας στην πλατφόρμα.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές των χρηστών θα διατεθεί για την προμήθεια ειδών διατροφής και καθημερινής χρήσης, τα οποία στην συνέχεια θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους συμπολίτες μας για την κάλυψη βασικών αναγκών τους. Μάλιστα, η Wolt και το Wolt Market θα προσφέρουν επιπλέον αγαθά, ώστε να ωφεληθούν ακόμα περισσότερες οικογένειες και άτομα.

Η Δομή «Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Θεσσαλονίκης», είναι μία ανοικτή δομή άμεσης παρέμβασης που συμβάλει ουσιαστικά στην άρση των φαινομένων περιθωριοποίησης καλύπτοντας βασικές ανάγκες των δικαιούχων παρέχοντας τους, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου, ολοκληρωμένη υποστήριξη. Από τη Παροχή Συσσιτίου της Δομής εξασφαλίζεται, για ένα έτος σε καθημερινή βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα, ένα γεύμα για τους 700 περίπου ωφελούμενους, οι οποίοι απειλούνται από φτώχεια ή βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και ταυτόχρονα ενδέχεται να αντιμετωπίζουν και συνθήκες αστεγίας.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μέρος μίας μεγαλύτερης πρωτοβουλίας της Wolt που τρέχει παράλληλα σε συνολικά 7 πόλεις της Ελλάδας, στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Αυτές είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα, ο Βόλος, το Ηράκλειο και τα Χανιά. Στηρίζοντας 7 φορείς σε 7 πόλεις της χώρας, η Wolt συμβάλλει στη δημιουργία ενός γεωγραφικά εκτεταμένου δικτύου αλληλεγγύης, ενώνοντας τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών για καλό σκοπό, την έμπρακτη στήριξη όσων μας έχουν ανάγκη.


Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Δράση Δενδροπροστασίας» στην Αλεξάνδρου Σβώλου
«Δράση Δενδροπροστασίας» στην Αλεξάνδρου Σβώλου

Στόχος η μείωση πληθυσμού του σκαθαριού Galerucella

«Ποιος ανακάλυψε την Αμερική»
«Ποιος ανακάλυψε την Αμερική»

Θεατρική παράσταση των σπουδαστών του Πειραματικού Δ.Ι.Ε.Κ. Θέρμης

Διαγωνισμός για το ομορφότερο πράσινο μπαλκόνι
Διαγωνισμός για το ομορφότερο πράσινο μπαλκόνι

Δυναμική παρέμβαση για την αλλαγή του μικροκλίματος στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Αιτήσεις Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θεσσαλονίκης
Αιτήσεις Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θεσσαλονίκης

Από την Δευτέρα 30 Μαΐου έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου

Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Παρούσα με το αγωνιστικό μονοθέσιό της και η Aristotle Racing Team


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ© 2001-2021 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας