ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-12-2023

«Μαγεμένη Πλατεία» στην Άνω Ηλιούπολη

Ενα χριστουγεννιάτικο χωριό ανοίγει τις πύλες του στον Δήμο Παύλου Μελά

«Μαγεμένη Πλατεία» στην Άνω Ηλιούπολη
FREE KIDS

Ο Δήμος Παύλου Μελά, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Παιδικών Σταθμών, γιορτάζουν τη λάμψη των Χριστουγέννων και σας προσκαλούν στην έναρξη της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης «Μαγεμένη Πλατεία», με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην Πλατεία Ελευθερίας – Αλέξανδρος Υψηλάντης στην Άνω Ηλιούπολη.

Η «Μαγεμένη Πλατεία» θα λειτουργεί καθημερινά από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 έως και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024, τις ώρες 17:00 – 20:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για μία ακόμη χρονιά ένα χριστουγεννιάτικο χωριό ανοίγει τις πύλες του στον Δήμο Παύλου Μελά, για να σκορπίσει το μήνυμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Όλα τα παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους μπορούν να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο χωριό και να απολαύσουν διάφορα παιχνίδια, να συμμετέχουν σε δράσεις και να διασκεδάσουν με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.


Χαιρετισμοί Δημάρχου και Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής

Από τον Δεκέμβρη του 2017 το όνειρο των Χριστουγέννων ζωντανεύει στις γειτονιές του Δήμου Παύλου Μελά με τα ακούραστα ξωτικά, τις όμορφες νεράιδες και τον λατρεμένο μας Άγιο Βασίλη που καταφθάνει γεμάτος δώρα και όμορφες εκπλήξεις.

Τα χριστουγεννιάτικα χωριά μας, φιλοξενούν μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, από όλη τη Θεσσαλονίκη και ζεσταίνουν τις ψυχές των επισκεπτών.

Με κύριο συστατικό την αγάπη, δημιουργήσαμε τόπους πραγματικούς για να γιορτάσουν τα παιδιά μας: Μαγεμένο Στρατόπεδο (2017, 2018, 2019), Μαγεμένη Πλατεία (2021), Μαγεμένη Αυλή (2022) αλλά και τη διαδικτυακή Μαγεμένη Πύλη (2020, 2021, 2022).

Σας προσκαλούμε από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου του 2023 στη Μαγεμένη Πλατεία μας, στην Άνω Ηλιούπολη για να κρατήσουμε ζωντανά τα παιδικά όνειρα.

Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Δήμαρχος Παύλου Μελά


Για μια ακόμη χρονιά γιορτάζουμε στον Δήμο Παύλου Μελά, δια ζώσης και ψηφιακά, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και δημιουργούμε ένα παραμυθένιο σκηνικό, μεταμορφώνοντας την Πλατεία Ελευθερίας – Αλέξανδρος Υψηλάντης, σε «Μαγεμένη Πλατεία» που θα οδηγήσει τους μικρούς μας φίλους και τους συνοδούς τους σε ένα γιορτινό ταξίδι.

Από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και την πρώτη ημέρα του 2024 που καταφθάνει, διοργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια.

Ο Άγιος Βασίλης θα ανοίξει τη μεγάλη του αγκαλιά για να μας δώσει απλόχερα την αγάπη και την ελπίδα, να στολίσουμε μαζί το παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες, αστέρια, αγγέλους, χρυσόσκονη και να στείλουμε τις πιο δυνατές ευχές στα παιδάκια της πόλης μας.

Χαρά Αμανατίδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Διάλεξη Αρχαιομετρίας από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της δράσης "Αρχαιομετρώντας τον Πολιτισμό"

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

16 έως 19 Μαΐου 2024, με τιμώμενο το Εμιράτο της Σάρτζα (ΗΑΕ)

O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο
O Same84 δημιούργησε μια μοναδική τοιχογραφία στο Ιπποκράτειο

Για το πρόγραμμα «Χρώμα στα Νοσοκομεία» της UrbanAct

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»
«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας!»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς

10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ
10η Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Χ.Α.Ν.Θ. και το ΤΙΤΑΝ

Σε συνδιοργάνωση 18 κοινωνικών φορέων




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge