ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-11-2020

Άρης - Ολυμπιακός: Μάχη πρωτοπόρων σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αήττητες και ισόβαθμες οι δύο ομάδες

Άρης - Ολυμπιακός: Μάχη πρωτοπόρων σήμερα  στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης και Ολυμπιακός αναμετρούνται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να είναι αήττητες και να ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πραγματοποιήσει φέτος το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Μάλιστα αν δεν χάσει από τον Ολυμπιακό θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο αήττητό της σε ξεκίνημα πρωταθλήματος, τα οκτώ παιχνίδια. Ένα στατιστικό που το έχει πετύχει ως τώρα τρεις φορές, με πιο πρόσφατη το 2007-08.

Χωρίς να βγάλει μάτια με την εμφάνιση του πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις, προηγήθηκε στο 18’ με πέναλτι του Γκάμα και στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση, κρατώντας χωρίς προβλήματα το υπέρ του σκορ.

Τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητος με ρεκόρ 6-1-0 και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό. Έχει βελτιωθεί σημαντικά στην ανασταλτική λειτουργία, ενδεικτικό ότι έχει κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα. Βγάζει πάντως δυσκολία στο σκοράρισμα, κάτι που παραδέχτηκε και ο Μάντζιος: «Πράγματι δεν έχουμε το εύκολο γκολ, τη σωστή απόφαση όταν φτάνουμε στο κρίσιμο σημείο».

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Οι παίκτες θέλουν τα μεγάλα παιχνίδια, ο στόχος μας είναι να διεκδικούμε τους βαθμούς της νίκης και αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Υπάρχει καλή διάθεση και καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο βάθος, πολύ καλό υλικό, δεν ξέρω τι απουσίες θα έχει. Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα, στη διάθεση, το πάθος, και να αποφύγεις τα λάθη που μπορεί να τα πληρώσεις από την ποιότητα των αντιπάλων».

Αναλυτικά η αποστολή: Σιαμπάνης, Κουέστα, Ματέο Γκαρσία, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης


O Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες στο εντός έδρας με την Μάντσεστερ Σίτι και γνώρισε ήττα με το τιμητικό 1-0. Σε παθητικό ρόλο σ’ όλο το παιχνίδι, δεν είχε ούτε τελική μέχρι το 89’ (2-21 τελικές σύνολο) και δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στο γκολ του Φόντεν (36’) για το οποίο πάντως φωνάζει δικαιολογημένα για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.«Δυστυχώς σήμερα είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τρίτη διαδοχική ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη παίζει με την Μαρσέιγ στην Μασσαλία σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την 3η θέση.

Στο πρωτάθλημα, κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αν και δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση του. Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε στο 21’ με τον Φορτούνη, όμως κατέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και κινδύνεψε σε 2-3 περιπτώσεις με την ισοφάριση.

Στο 6-1-0 το ρεκόρ του στο πρωτάθλημα (15-1 τέρματα), ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Άρη και ο νικητής του σημερινού θα περάσει μόνος στην κορυφή. Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο Μαρτίνς δήλωσε: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ένας σημαντικός αντίπαλος που κρύβει κινδύνους. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Υπάρχει κούραση, αλλά πρέπει όλα αυτά να τα ξεπεράσουμε για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων».

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την ΚΕΔ, ο 43χρονος Κροάτης, Ιβάν Μπέμπεκ.


Το πρόγραμμα του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου

17:15 ΑΕΛ – Ατρόμητος, Novasports1HD
19:30 Άρης – Ολυμπιακός, Novasports2HD

Κλεάνθης Βικελίδης (Χαριλάου)

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η αθλητική δημοπρασία Sharing is Caring 2023 του Navarino Challenge ξεκίνησε
Η αθλητική δημοπρασία Sharing is Caring 2023 του Navarino Challenge ξεκίνησε

Η δράση στηρίζει 12 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες

Navarino Challenge με τη στήριξη της Μοτοδυναμικής
Navarino Challenge με τη στήριξη της Μοτοδυναμικής

Η διοργάνωση τιμά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Εμμανουήλ Καραλή

Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Αθλητισμού για τους «Πρώτους των πρώτων»
Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Αθλητισμού για τους «Πρώτους των πρώτων»

Κ. Ζέρβας: «Το 2024 θα είναι συγκλονιστική χρονιά για την πόλη μας στο κομμάτι του αθλητισμού»

«Οι Πρώτοι των Πρώτων» βραβεύονται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
«Οι Πρώτοι των Πρώτων» βραβεύονται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Θα βραβευτούν 55 αθλητές διαφόρων αθλημάτων που διέπρεψαν σε διεθνείς διοργανώσεις

Front Runners in Sports Management 5.0
Front Runners in Sports Management 5.0

Ερχεται στις 7-9 Δεκεμβρίου 2023

Με πλήρη φάκελο διεκδικεί η Θεσσαλονίκη τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2024
Με πλήρη φάκελο διεκδικεί η Θεσσαλονίκη τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2024

Κ. Ζέρβας: «Θα είναι μια νίκη για την πόλη μας και όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού»

Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το 2024 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Παίδων - Κορασίδων
Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί το 2024 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Παίδων - Κορασίδων

Mία ακόμη κορυφαία διεθνή διοργάνωση άρσης βαρών θα διεξαχθεί στην Ελλάδα

Κ. Ζέρβας: Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2024
Κ. Ζέρβας: Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2024

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ευτυχής αλλά και υπερήφανος για αυτή τη νέα διεκδίκηση

Δεύτερο σκακιστικό τουρνουά για την Ειρήνη
Δεύτερο σκακιστικό τουρνουά για την Ειρήνη

Στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge