ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/6/2013

Εύα Καϊλή: Γιόρτασε με τον Σαββίδη

Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της ..

Εύα Καϊλή: Γιόρτασε με τον Σαββίδη

Γιόρτασε με τον Σαββίδη την είσοδο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League η Εύα Καϊλή.Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για την ομάδα της.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του δικεφάλου του βορρά, Ιβάν Σαβίδη και μαζί γλέντησαν για την επιτυχία της ομάδος τους. Τα λουλούδια έδιναν και έπαιρναν. Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης, όσο και η Εύα Καϊλή, πετούσαν γαρύφαλλα ο ένας στον άλλο.

Οι δυο τους συνδέονται με μια φιλία που κρατά αρκετούς μήνες τώρα και αυτό που τους ενώνει περισσότερο είναι η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ενθουσιασμένος που συμμετείχε σε ένα καθαρό ελληνικό γλέντι, ενώ εδώ να σημειώσουμε πως αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαζί την Εύα Καϊλή και τον ομογενή επιχειρηματία. Οι δυο τους είχαν βρεθεί και στα επίσημα του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: gossip-tv.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge