ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-6-2015

Στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του γιατί έκανε φασαρία

Θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα

Στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του γιατί έκανε φασαρία

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 47χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι σκότωσε την ηλικίας 7 ετών κόρη του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η εξήγησε που έδωσε ο δράστης για τη δολοφονία της επτάχρονης κόρης του ήταν πως το παιδί έκανε φασαρία.

Από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνεται η αρχική εκτίμηση, ότι ο παιδοκτόνος στραγγάλισε το κοριτσάκι, καθώς προκύπτει ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα, που μόλις έμαθε τι είχε συμβάν επέστρεψε στο σπίτι, φωνάζοντας το όνομα της αδικοχαμένης κόρης της, ενώ- σύμφωνα με τους γείτονες- ζητούσε να σκοτώσουν το σύζυγό της για την πράξη του και δήλωνε ότι δεν θέλει να τον δει.

Η υπόθεση, που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ, εξελίχθηκε νωρίς το απόγευμα στην οδό Νεμέας, όπου ζούσε ο 47χρονος μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Την ώρα του εγκλήματος, ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με την 7χρονη.

Η σύζυγός του έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι, όπως επίσης το -ηλικίας ενός έτους- μικρότερο παιδί τους. Μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, ο ίδιος επικοινώνησε με την 'Αμεση Δράση, την οποία κάλεσε να στείλει αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην υπηρεσία του, έπειτα από πολύμηνη άδεια ανατροφής που είχε λάβει, λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την υπηρεσία του για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge