ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-9-2018

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από γονείς για την πτώση ανεμιστήρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα έξω από το 5ο Δημοτικό σχολείο

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από γονείς για την πτώση ανεμιστήρα

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς δύο μαθητριών του 5ου Δημοτικού Σχολειού Θεσσαλονίκης, μετά την πτώση ανεμιστήρα οροφής, κατά τη διάρκεια του μαθήματος χθες το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Μάλιστα οι γονείς του ενός παιδιού που χρειάστηκε να κάνει 5 ράμματα, προανήγγειλαν προσφυγή και στα πολιτικά δικαστήρια ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη. 

Οι γονείς κατέθεταν από τις 5 το απόγευμα στις δικαστικές αρχές Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προανάκρισης που είχε παραγγέλλει ο εισαγγελέας για την απόδοση ευθυνών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της εν λόγω μαθήτριας, θέλοντας να εκφράσει πόσο τυχερός νιώθει για το γεγονός ότι η ζωή της κόρης του δεν κινδύνευσε περισσότερο, δήλωσε μετά την κατάθεση του πως νιώθει «σαν να κέρδισε το τζόκερ μετά από 40 χιλιάδες τζακ ποτ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Στην περίπτωση του 5ου δημοτικού σχολείου ειδικότερα, στο πρόγραμμα διαχείρισης των εργασιών συντήρησης σχολείων που χειρίζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, από τις 25 Ιανουαρίου 2017 έχουν καταχωρηθεί 13 αιτήματα για συντήρηση άλλου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, τα οποία διεκπεραιώθηκαν στο σύνολό τους. Το αίτημα που αφορούσε την πτώση του ανεμιστήρα οροφής καταχωρήθηκε την επομένη του συμβάντος, δηλαδή στις 21/09/2018. 

Στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο σχολείο για να πραγματοποιήσουν αυτοψία", αναφέρει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με τη διευθύντρια και τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, το οποίο λειτούργησε κανονικά.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προγραμματίζει νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα, έξω από το 5ο Δημοτικό σχολείο. 
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο
Βρέθηκαν σχόλια: 1
ΑΝΩΝΥΜΟ
2018-09-22 11:01:25
Κακό πράγμα ο τζόγος...
0
0



ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge