ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-4-2019

Ενημερωτική εκδήλωση για τις εκλογές στον Λαγκαδά

Αυτοδιοίκηση & Ευρωεκλογές: Μάθε πριν ψηφίσεις!

Ενημερωτική εκδήλωση για τις εκλογές στον Λαγκαδά

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Λαγκαδά, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τη σημασία της συμμετοχής των νέων στην εκλογική διαδικασία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Λαγκαδά την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 18:00.

Με τίτλο “Η ΨΉΦΟΣ ΣΟΎ, Η ΔΎΝΑΜΗ ΣΟΎ”, η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους που καλούνται να ψηφίσουν για πρώτη φορά, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τις ιδιαιτερότητες του εκλογικού συστήματος «Κλεισθένης». Στόχος είναι να εξαλειφθεί η απάθεια με την οποία πολλοί νέοι στις μέρες μας αντιμετωπίζουν την πολιτική, καθώς αυτή η στάση τούς απομακρύνει από τις τέσσερις κάλπες που θα τους περιμένουν τον Μάιο.

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο κ. Καραγιάννης Γιάννης, δήμαρχος Λαγκαδά και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο κ. Σιδηρόπουλος Ζαφείρης, Young Multiplier για τις Ευρωεκλογές 2019, η κ. Λειβαδιώτη Μαρία, Επικεφαλής Εθελοντών Europe Direct Halkidiki, καθώς και εκπρόσωπος της Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.
Θα ενημερωθούμε και θα λύσουμε τις απορίες μας για τις εκλογές των πρώτων βαθμών Αυτοδιοίκησης, θα μάθουμε για τον «Κλεισθένη» και θα γνωρίσουμε τις υποχρεώσεις και τα προνόμιά μας σε σχέση με την Ευρώπη.

Η συμμετοχή ΣΟΥ στις εκλογές είναι σημαντική για το μέλλον του τόπου μας, της χώρας μας και της Ευρώπης! Μην απέχεις… Έλα να ενημερωθείς!
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge