ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-5-2019

Aσφαλτόστρωση των οδών Οδυσσέως και Ούλοφ Πάλμε στη Δ.Ε. Συκεών

Εργασίες αντικατάστασης ηλεκτροφωτισμού

Aσφαλτόστρωση των οδών Οδυσσέως και Ούλοφ Πάλμε  στη Δ.Ε. Συκεών

Με την πλήρη ανακατασκευή δυο ακόμη οδών συνεχίζεται η υλοποίηση του μεγάλου έργου της οδοποιίας της Δ.Ε. Συκεών, με τους ρυθμούς των εργασιών να ακολουθούν γρήγορους ρυθμούς ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των περιοίκων, αλλά και για την ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Μετά τη… στάση των συνεργείων στην οδό Ελπίδος, η οποία ανακατασκευάστηκε πλήρως και ασφαλτοστρώθηκε με αντιολισθηρό ασφαλτοτάπητα, σήμερα ήταν η σειρά των οδών Οδυσσέως και Ούλοφ Πάλμε να … φιλοξενήσουν τα ειδικά συνεργεία της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρίας. Από το πρωί έως και νωρίς το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απομάκρυνσης του παλιού και φθαρμένου ασφαλτοτάπητα από τις δύο οδούς, για να ακολουθήσει αύριο, Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, η ασφαλτόστρωση ειδικού ασφαλτοτάπητα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, όμως, εξελίσσονται και εργασίες αντικατάστασης των ηλεκτροφωτισμού με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σύγχρονης τεχνολογίας LED. Μετά τη δημιουργία των υποδομών το προηγούμενο διάστημα, σήμερα τοποθετήθηκαν οι νέοι στύλοι των φωτιστικών στην οδό στρ. Ν.Σαράφη, ενώ το ίδιο συνέβη χθες και προχθές στην οδό Μιχ. Καραολή.

Οι εργασίες αυτές εντάσσονται στη μεγάλη εργολαβία της οδοποιίας της Δ.Ε. Συκεών, συνολικού προϋπολογισμού 3.950.000 ευρώ, που καλύπτεται από το δημοτικό ταμείο. Αυτή προβλέπει πλήρη ανακατασκευή, ασφαλτόστρωση διπλής στρώσης νέου αντιολισθηρού τάπητα και αναπλάσεις σε 29 οδούς, όπως επίσης και συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε 32 οδούς με την αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού με φωτιστικά σύγχρονης τεχνολογίας LED για την εξοικονόμηση οικονομικών και ενεργειακών πόρων. Ήδη, το προηγούμενο διάστημα έχουν ανακατασκευασθεί και ασφαλτοστρωθεί έντεκα οδοί, που είναι οι Ελπίδος, Μ.Μερκούρη, Ρ. Φεραίου, Γ.Γεννηματά, Αγ. Δημητρίου, Μακεδονομάχων, Αμαλιάδος, Καυκάσου, Θερμοπυλών, Τυρνάβου και Σοφοκλέους, για να προγραμματίζονται οι επόμενες παρεμβάσεις.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge