Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Τοπικά Νέα/
5-7-2019

Γαλαμάτης: Στήριξη και σεβασμός στους ανθρώπους του μόχθου

Συνάντηση με τους παραγωγούς και επαγγελματίες των λαϊκών αγορών

Γαλαμάτης: Στήριξη και σεβασμός στους ανθρώπους του μόχθου
fontsize

Δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Γαλαμάτης, συναντώντας τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών.

Συζητώντας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών, Παραγωγών, Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας - Θράκης Άγγελο Δερετζή, τόνισε ότι οφείλουμε σεβασμό σε αυτούς που διατήρησαν την κοινωνική συνοχή, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους, στην περίοδο της κρίσης.

Ο Δημήτρης Γαλαμάτης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο τους και δήλωσε: «Αν και οι λαϊκές αγορές αποτελούν ένα ζωντανό χώρο, όπου οι συνθήκες μεταβάλλονται καθημερινά νομίζω, πως θα πρέπει να εστιάσουμε σε συγκεκριμένα ζητήματα ως αυριανή κυβέρνηση. Αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας με την απλοποίηση των διαδικασιών, καταπολέμηση του παραεμπορίου, ευελιξία στην καθημερινότητα των λαϊκών αγορών και ισότιμο νομικό πλαίσιο, που θα αφορά τις λαϊκές αγορές της χώρας, αλλά και μεταξύ των πωλητών είτε αυτοί είναι επαγγελματίες, είτε παραγωγοί». Και συνέχισε: «Αντιμετωπίζοντας αυτά τα ζητήματα, δε θα λύσουμε το σύνολο των προβλημάτων, που αφορούν τις λαϊκές αγορές, αλλά θα κάνουμε ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε».
Νωρίς τα ξημερώματα, βρέθηκε στους χώρους της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης (Λαχαναγορά και Κρεαταγορά), σε ένα οικείο περιβάλλον, καθώς συχνά βρίσκεται εκεί εξασκώντας την εργασία του ως επιθεωρητής κτηνίατρος. «Επέλεξα αυτή την ημέρα», τόνισε, «να βρεθώ δίπλα στους πολίτες, στους εργαζόμενους, που αποτελούν το πραγματικό κομμάτι της ζωής».

Ο Δημήτρης Γαλαμάτης επισήμανε, ότι την προεκλογική περίοδο δεν αισθάνθηκε ότι έκανε περιοδεία, αλλά ότι συνέχιζε τις γόνιμες συζητήσεις που είχε καθημερινά με τους πολίτες, όλα τα προηγούμενα χρόνια.
«Είμαι εδώ σε αυτό τον χώρο», είπε από την λαϊκή αγορά της Χαριλάου, «γιατί έτσι κάνω τα ψώνια της οικογένειας μου, όπως μπαίνω καθημερινά στα λεωφορεία και ζω στην πραγματική ζωή. Αυτό θέλω να μεταφέρω στη Βουλή: τον παλμό της κοινωνίας, την εικόνα της κανονικής ζωής του πολίτη, γιατί νιώθω πρώτα πολίτης και μετά πολιτικός».

Ο Δημήτρης Γαλαμάτης, όπου κι αν βρέθηκε, καλούσε τους πολίτες την Κυριακή να ψηφίσουν και να αψηφήσουν την παραλία, δίνοντας το έναυσμα για μια νέα αρχή στη χώρα, επιλέγοντας το πρόγραμμα ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.Στην ίδια κατηγορία..
Ολοκληρώνεται η αερογέφυρα του κόμβου Σταυρούπολης μετά από 6 χρόνιαΟλοκληρώνεται η αερογέφυρα του κόμβου Σταυρούπολης μετά από 6 χρόνια

Μέχρι το τέλος του έτους


Μελέτη για τα Μέσα μαζικής μεταφοράς από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου ΘεσσαλονίκηςΜελέτη για τα Μέσα μαζικής μεταφοράς από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης

Θα καθορίσει το μέλλον των μετακινήσεων στην πόλη


Το Found.ation έδωσε το παρόν στην 84η Διεθνή Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΤο Found.ation έδωσε το παρόν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

37 εκδηλώσεις, 47 ομιλητές, 60 ώρες περιεχόμενου και 2.500 επισκέπτες


Συλλήψεις για λαθροδιακίνησηΣυλλήψεις για λαθροδιακίνηση

Στην περιοχή του ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Υλοτομία στο Δήμο ΘέρμηςΥλοτομία στο Δήμο Θέρμης

Από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου 2019


Έκτακτοι αρχαιολόγοι: Αρχαία και μετρό Θεσσαλονίκης στο έλεος της «ανάπτυξης»Έκτακτοι αρχαιολόγοι: Αρχαία και μετρό Θεσσαλονίκης στο έλεος της «ανάπτυξης»

Να σταματήσουν οι πολιτικές και εργολαβικές παρεμβάσεις στο επιστημονικό αρχαιολογικό έργο..


Πορεία στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου στη ΘεσσαλονίκηΠορεία στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου


Ορισμός Εντεταλμένων Συμβούλων στον Δήμο ΘεσσαλονίκηςΟρισμός Εντεταλμένων Συμβούλων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Με απόφαση του δημάρχου της πόλης


Αυξητική η κίνηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία τον ΑύγουστοΑυξητική η κίνηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία τον Αύγουστο

Σε ανοδική τροχιά η επιβατική κίνηση


ΚΚΕ: Να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Πύλης ΑξιούΚΚΕ: Να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Πύλης Αξιού

Ανακοίνωση της ΤΟ Υγείας Κεντρικής ΜακεδονίαςgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Θάνατος