ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-7-2019

Ο Στράτος Σιμόπουλος σχολιάζει την διαχείριση των αρχαίων ευρημάτων στον σταθμό Βενιζέλου

Τι λέει για την ΕΡΤ

Ο Στράτος Σιμόπουλος σχολιάζει  την διαχείριση των αρχαίων ευρημάτων στον σταθμό Βενιζέλου

«Θα πρέπει να αποδειχθεί ότι αυτό που ξεκίνησε είναι υλοποιήσιμο. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό που ξεκίνησε δεν είναι βιώσιμο γιατί δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, οριστικές μελέτες και μελέτες εφαρμογής, προϋπολογισμός και σύμβαση με εργολάβο» δήλωσε στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή Ορθά Κοφτά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την διαχείριση των αρχαίων ευρημάτων στον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό ο κ. Σιμόπουλος σημείωσε πως «προσωπικά με την έρευνα που έχω κάνει δεν είναι βιώσιμη λύση. Αν αποδειχθεί ότι έκανα λάθος και αποδείξουν οι άνθρωποι της ΑΤΤΙΚΟ ότι μπορεί να γίνει μακάρι να συνεχίσει και θα πω ότι έκανα λάθος» ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «είχε παρασυρθεί το Υπουργείο και η κυβέρνηση απο ορισμένους αρχαιολόγους και την προηγούμενη διοίκηση του δήμου».

Αναφορικά με την ΕΡΤ σχολίασε ότι «προσωπική μου άποψη που έχω εκφράσει μιλώντας στην ίδια την ΕΡΤ, είναι ότι πρέπει να υπάρχει, χρειάζεται ένα κανάλι που να είναι δημόσιο, δεν πρέπει να κρίνουμε το κόστος της ΕΡΤ όπως κρίνουμε το κόστος των ιδιωτικών καναλιών αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να υπάρχει μια ΕΡΤ έρμαιο, συντεχνιών και κομματικών παρεμβάσεων».

ΠΗΓΗ stokokkino.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge