Top
follow
facebooktwiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
/Τοπικά Νέα/
29-8-2019

Παράταση της λειτουργίας των Κέντρων Τουριστικής Πληροφόρησης Θεσσαλονίκης

Για ακόμη δύο χρόνια

Παράταση της λειτουργίας των Κέντρων Τουριστικής Πληροφόρησης Θεσσαλονίκης
fontsize

Παρατείνεται για έναν επιπλέον χρόνο, έως τον Μάιο του 2021, η λειτουργία των Κέντρων Τουριστικής Πληροφόρησης Θεσσαλονίκης, τα οποία είναι αποτέλεσμα σύμπραξης και συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Thessaloniki Convention Bureau με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 


Τα Tourist Information Centers (TIC) Θεσσαλονίκης έχοντας ολοκληρώσει έναν σημαντικό κύκλο 12 μηνών λειτουργίας θα συνεχίσουν για τα επόμενα δύο χρόνια να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και να συμβάλουν σημαντικά στον σχεδιασμό και προγραμματισμό μοναδικών και εξατομικευμένων τουριστικών εμπειριών.

Τα TIC, που βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους και στη νέα παραλία, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, έκλεισαν τον Ιούνιο του 2019 ένα χρόνο λειτουργίας, κατά τον οποίο περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες της Θεσσαλονίκης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένο προσωπικό. Ένας χρόνος με επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι χάρη στην καθοδήγηση και στις προτάσεις των στελεχών των ΤΙC ανακάλυψαν τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Η επιτυχία της συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Convention Bureau και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει η ομάδα των στελεχών για την άψογη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση των επισκεπτών επιβεβαιώνονται με τη συνέχιση της λειτουργίας των Tourist Information Centers με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έως τον Μάιο του 2021.

«Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της επιτυχημένης αυτής πρωτοβουλίας που προσφέρει στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή με τον καλύτερο τρόπο. Τα Tourist Information Centers αποτελούν μια υπηρεσία προφανή για κάθε τουριστικό προορισμό που δέχεται επισκέπτες σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, εξυπηρετώντας τους 7 ημέρες την εβδομάδα με εξειδικευμένο προσωπικό και η Θεσσαλονίκη έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών της χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία των TIC υλοποιείται στο πλαίσιο της δωρεάς ύψους 10.000.000 ευρώ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με στόχο την ανακούφιση ευπαθών ομάδων που υποφέρουν από τη συνεχιζόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση και την υλοποίηση της πολιτικής και του οράματος της διοίκησης του Δήμου για μια πόλη εξωστρεφή, που αναπτύσσεται ως τουριστικός προορισμός, ανοικτή σε καινοτόμες δράσεις πολιτισμού και επιχειρηματικότητας, προσιτή στους επισκέπτες και φιλική προς τους νέους.

Τα Tourist Information Centers λειτουργούν Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 21.00 κατά την εαρινή περίοδο, 10.00 – 18.00 κατά τη χειμερινή και Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 18:00 όλο το χρόνο.Στην ίδια κατηγορία..
Επίσκεψη Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλου στη ΘεσσαλονίκηΕπίσκεψη Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Συναντήθηκε με εκπροσώπους νοσοκομείων


Πλήρης ικανοποίηση της ΠΕΔ-ΚΜ για την Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Δυτικού ΤομέαΠλήρης ικανοποίηση της ΠΕΔ-ΚΜ για την Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων Δυτικού Τομέα

Η Αυτοδιοίκηση θα κερδίσει το στοίχημα..


Αμεση επαναλειτουργία του νηπιαγωγείου στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία»Αμεση επαναλειτουργία του νηπιαγωγείου στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία»

Στο δήμο Δέλτα


Σχολικός αποκλεισμός για 300 προσφυγόπουλα του camp ΔιαβατώνΣχολικός αποκλεισμός για 300 προσφυγόπουλα του camp Διαβατών

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ


Βρέθηκε  η 16χρονη που είχε χαθεί στη ΘεσσαλονίκηΒρέθηκε η 16χρονη που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Είναι καλά στην υγεία της


ΤΕΕ/ΤΚΜ: Ζητά  απόδοση ευθυνών για τα προβλήματα του «Εξοικονόμηση κατ οίκον ΙΙ»ΤΕΕ/ΤΚΜ: Ζητά απόδοση ευθυνών για τα προβλήματα του «Εξοικονόμηση κατ οίκον ΙΙ»

Πολλοί πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας κινδυνεύουν να μείνουν εκτός προγράμματος


Κοινοπραξία ΚΤΕΛ θα διαθέσει 120 συνολικά λεωφορεία στον ΟΑΣΘΚοινοπραξία ΚΤΕΛ θα διαθέσει 120 συνολικά λεωφορεία στον ΟΑΣΘ

Για τα επόμενα 3 χρόνια


Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον πυροβολισμό του ποδηλάτηΗ ανακοίνωση της αστυνομίας για τον πυροβολισμό του ποδηλάτη

Απόπειρα ανθρωποκτονίας


Κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη ΘεσσαλονίκηΚινητοποιήσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πιθανή πορεία στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα


Νεκρός 30χρονος μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με ΙΧΝεκρός 30χρονος μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με ΙΧ

Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – ΚαβάλαςgoTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ
Νεότερα σχολιασμένα:
Αυξήσεις