ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
6-9-2019

Από σήμερα Παρασκευή η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος “HELEXPO SALES”

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Από σήμερα Παρασκευή η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος “HELEXPO SALES”

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έφτασε στην 84η διοργάνωσή της, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, και η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας είναι, όπως κάθε χρόνο, αναμενόμενη τη συγκεκριμένη περίοδο.

Οι “HELEXPO SALES” οι οποίες ισχύουν κάθε χρόνο το διάστημα της ΔΕΘ, αποτελούν ιδιαίτερη ευκαιρία για τα καταστήματα της πόλης μας, να αυξήσουν τις πωλήσεις και τον τζίρο τους αυτές τις μέρες.

Φέτος οι “HELEXPO SALES” θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ισχύουν για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διενεργήσουν εκπτώσεις και να αυξήσουν τον τζίρο τους αυτές τις μέρες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της.

ΚΑΛΟΥΜΕ επισκέπτες και κατοίκους της πόλης μας να επωφεληθούν τις καλύτερες τιμές, εκπτώσεις και υπηρεσίες της Αγοράς μας.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge