ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-9-2019

Σοβαρά προβλήματα από την νεροποντή στο Ωραιόκαστρο

Απροσπέλαστοι οι δρόμοι

Σοβαρά προβλήματα από την νεροποντή στο Ωραιόκαστρο

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία παρουσιάστηκαν χθες το βράδυ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από την ξαφνική μπόρα. Οι δρόμοι έγιναν απροσπέλαστοι λόγω του μεγάλου όγκου υδάτων που συσωρεύτικαν, ειδικά στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου. Πολλά αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν και η κυκλοφορία σταμάτησε μέχρι να σταματήσει και η βροχή.

Η ισχυρή βροχόπτωση που συνοδευόταν από δυνατές ριπές ανέμων έπληξε -κυρίως- τον Εύοσμο, την Ευκαρπία και το Ωραιόκαστρο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 150 κλήσεις για βοήθεια και απάντληση. Σε δεκαεπτά περιπτώσεις επενέβησαν για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κυρίως και ισόγειους χώρους. Το έργο της άντλησης συνεχίζεται σήμερα το πρωί σε περιοχές του Λαγκαδά όπως στο Περιβολάκι, τα Λαγυνά, το Καβαλάρι και τη Νικόπολη.

Οι πυροσβέστες πραγματοποίησαν από χθες το βράδυ εννέα διασώσεις ανθρώπων, κυρίως στην περιοχή της Ευκαρπίας, που αφορούσαν στην απομάκρυνσή τους από σπίτια και τη μεταφορά τους σε ασφαλή σημεία.

Τεράστιοι όγκοι λάσπης και άλλα φερτά υλικά κατέληξαν μέσα σε σπίτια στους Ανθόκηπους, κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης, όταν υπερχείλισε ρέμα στην περιοχή.

Στο μεταξύ, με μεγάλη δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς ανατολικά, εξαιτίας πολλαπλών συγκρούσεων οχημάτων που συνέβησαν από το πρωί και αποδίδονται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος μετά την βροχόπτωση, αλλά και την περιορισμένη ορατότητα.





Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge