ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-9-2019

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Ανακοίνωση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 18/23-09-2019), που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με το παραπάνω έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού:

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Δευτέρα (23-09-2019) και από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Δευτέρα (23-09-2019) από αργά το βράδυ θα επηρεαστούν το Ιόνιο και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη (24-09-2019) η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.

2. Αύριο Τρίτη (24-09-2019) τα ισχυρά φαινόμενα, τα οποία στη δυτική Ελλάδα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, πιθανώς να επηρεάσουν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Από αργά το απόγευμα της Τρίτης (24-09-2019) και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (25-09-2019) θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).



Παρακαλούνται οι πολίτες να λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει θέσει τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε κατάσταση ετοιμότητας- επιφυλακής βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων (πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ).
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge