ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
2-10-2019

Στο ΥΜΑΘ κατέληξε και ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση

Στην κυκλοφορία και πάλι οι δρόμοι

Στο ΥΜΑΘ κατέληξε και ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση

Στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση σωματείων και συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου που διατράνωσαν την αντίθεσή τους στα σχέδια κυβέρνησης - κεφαλαίου να τσακίσουν ό,τι έχει απομείνει από τα εργατικά δικαιώματα.

Η συγκέντρωση έγινε στο Αγαλμα του Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης όπου οι διαδηλωτές απεργοί φώναζαν τα συνθήματα: «Για την ανάπτυξή τους και τις επενδύσεις - Μας θέλουνε και δούλους χωρίς διεκδικήσεις» και «Θέλουμε συμβάσεις συλλογικές - Για όλη την Ελλάδα υποχρεωτικές».

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Θανάσης Κουτσουράς, πρόεδρος του σωματείου οικοδόμων Θεσσαλονίκης, ο οποίος εξέφρασε την αποφασιστικότητα των εργαζομένων να μην επιτρέψουν να περάσει το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που παραδίδει γη και ύδωρ στο μεγάλο κεφάλαιο, ενώ τσακίζει τα εργατικά δικαιώματα.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στο άγαλμα Βενιζέλου. Κινήθηκαν στις οδούς Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Αριστοτέλους, Βενιζέλου και κατέληξαν στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Τέλος, οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης έχουν ανοίξει και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge