ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
3-10-2019

Με πασαλάκια ή χωρίς? Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο

Τι λέει ο δήμος Θεσσαλονίκης για το θέμα

Με πασαλάκια ή χωρίς? Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο

Είναι γνωστή η θέση του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τα πασαλάκια και δεν είναι θετική, τουλάχιστον για το πλήθος τους και την ευκολία με την οποία λήφθηκε η απόφαση τοποθέτησής τους, πριν ακόμη εκλεγεί στη θέση του δημάρχου. Και σίγουρα, πρόθεσή του είναι να αποσυμφορήσει πολλές οδούς από αυτά. Προς το παρόν όμως, μιας και γίνεται λόγος τελευταία για το θέμα, δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο και το γεγονός ότι δεν πήραν σβάρνα τα συνεργεία τους δρόμους να αρχίσουν το ξήλωμα, θα πρέπει να πιστωθεί θετικά στον νέο δήμαρχο ο οποίος προτιμάει να δρα βάσει σχεδίου.

Δεν υπάρχει σχέδιο λοιπόν και οποιαδήποτε παρέμβαση θα γίνει μετά από διαβούλευση με την τροχαία, τους εκπροσώπους των Δημοτικών Κοινοτήτων, των Εμπορικών Συλλόγων και του ΟΑΣΘ, όπως διευκρινίζεται από κύκλους της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, τονίζεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει απομακρυνθεί κανένα πασαλάκι, τα οποία τοποθετήθηκαν επί διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη σε αρκετούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως η Μητροπόλεως, η Λεωφόρος Στρατού, η Λαμπράκη κ.α. μετά από δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους από τον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν θα γίνουν ενέργειες που θα αιφνιδιάζουν ή θα επιδρούν επιβαρυντικά στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης καθώς επιθυμία είναι η ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge