ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-10-2019

Ημέρα προσφοράς στο δήμο Θέρμης με δωρεάν σπιρομέτρηση

Εκδηλώσεις μέχρι το βράδυ

Ημέρα προσφοράς στο δήμο Θέρμης με δωρεάν σπιρομέτρηση

«Τα κράτη πρέπει να διαλύσουν τους φραγμούς που εμποδίζουν την πρόσβαση των ανθρώπων στην παιδεία, την υγειονομική περίθαλψη, την τροφή, το καθαρό νερό και την αποχέτευση και πρέπει να καταπολεμήσουν τις διακρίσεις ενάντια στους ανθρώπους», είναι το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης που πραγματοποιεί από το πρωί σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 ο δήμος Θέρμης, στο πολιτιστικό κέντρο.

Στη δράση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρία Νοσημάτων Θώρακος, γίνεται δωρεάν σπιρομέτρηση στους πολίτες του δήμου και παράλληλα δίνονται οδηγίες και πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες στους προσερχομένους για τη συγκεκριμένη εξέταση.

Το χώρο επισκέφτηκε και ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνοδεύομενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης κ. Κωνσταντίνο Τιτέλη. Ο κ. Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης εξέτασης αλλά και για τη μεγάλη ανταπόκριση που είχαν δεκάδες πολίτες  σε αυτή.

Οι εκδηλώσεις το απόγευμα και ώρα 7:00 μμ, μεταφέρονται στην κεντρική πλατεία της Θέρμης, όπου θα πραγματοποιηθεί παράσταση Καραγκιόζη, με θέμα “ο Καρακιόζης Καταζητούμενος”.

Αργότερα, το βράδυ, η ορχήστρα “Ηλεκτρική Κομπανία” του Αθλητικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Προσωπικού, Ομίλου ΔΕΗ Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα.

Στις απογευματινές εκδηλώσεις θα λειτουργούν και περίπτερα του κοινωνικού φαρμακείου και παντοπωλείου, όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το κοινωνικό έργο του δήμου αλλά και να προσφέρουν, συμμετέχοντας ενεργά οι ίδιοι, τρόφιμα και φάρμακα που θα διατεθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων

Των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη)

Έδωσε 1.000 ευρώ για να αποφύγει οικονομικό έλεγχο στο κατάστημά του
Έδωσε 1.000 ευρώ για να αποφύγει οικονομικό έλεγχο στο κατάστημά του

Συνελήφθη ένα άτομο που παρίστανε υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών

Συνελήφθη 21χρονη για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης
Συνελήφθη 21χρονη για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή του Δενδροποτάμου




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge