ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30-10-2019

Έπεσαν σοβάδες στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης

Στη βουλή το θέμα από τον Χρήστο Γιαννούλη

Έπεσαν σοβάδες στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης

Πτώση σοβάδων σημειώθηκε στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης στην Ικτίνου χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη και ακριβώς λίγο μετά την αποχώρηση των μαθητών από την αίθουσα.

Το θέμα σήμερα έφτασε και στη Βουλή από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη.

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννούλης, ο γιος του φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο κι έτσι γνωρίζει για το τι ακριβώς συνέβη, μεταφέροντας την ανησυχία του στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η σχολική στέγη σύμφωνα με τον κ. Γιαννούλη είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για έλεγχο και έγκαιρη διαμόρφωση κάποιων κανόνων ασφαλείας στα δημόσια κτίρια και κυρίως στα σχολεία.

Αναλυτικά ο κ. Γιαννούλης ανέφερε:

«Η απάντηση που δόθηκε για αυτό που συμβαίνει στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης στην Ικτίνου είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών. Στο σχολείο αυτό φοιτά ο γιος μου. Δέχομαι το λαβύρινθο των αρμοδιοτήτων για τη σχολική στέγη. Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου οι μαθητές του 2ου Λυκείου της Ικτίνου σχόλασαν στις 14.15. Στις 14.20 έπεσαν οι σοβάδες της οροφής σε όλες τις αίθουσες. Μπορείτε να μου απαντήσετε τι θα κάνατε ως γονεας σε μία ανάλογη περίπτωση; Στην ερώτηση του ελέγχου και της έγκαιρης διαμόρφωσης κάποιων κανόνων ασφαλείας στα δημόσια κτίρια και δη στα σχολεία, η απάντηση θα ήταν “η αρμοδιότητα είναι άλλου”; Μια τέτοια απάντηση δε θα έπειθε ούτε καν όσους σας επιλέγουν πολιτικά.»
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge