ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-11-2019

Επίθεση με σιδερογροθιές μέσα σε αυλή σχολείου καταγγέλλει μαθητής

Σε γυμνάσιο της Ευκαρπίας

Επίθεση με σιδερογροθιές μέσα σε αυλή  σχολείου καταγγέλλει μαθητής

Επίθεση με σιδερογροθιές κατήγγειλε ότι δέχτηκε ένας 13χρονος μαθητής στην αυλή του Α΄ Γυμνασίου Ευκαρπίας. Σύμφωνα με τη καταγγελία της μητέρας του μαθητή, τρία άτομα επιτέθηκαν στον 13χρονο με σιδερογροθιές χτυπώντας τον στον πρόσωπο. Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο μαθητής, σε διάλειμμα του σχολείου τον πλησίασαν και του έριξαν μπουνιές στο πρόσωπο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο 13χρονος είπε ότι κατά τη διάρκεια του διαλείμματος πήγαν τρία παιδιά από άλλο σχολείο, του είπαν ότι θέλουν να του μιλήσουν, τον τράβηξαν και τον πήγαν πίσω από το γυμναστήριο, όπου και τον χτύπησαν με σιδερογροθιά.

Ο 13χρονος αναγνώρισε ότι πρόκειται για μαθητές άλλου σχολείου, ενώ ερωτηθείς γιατί του επιτέθηκαν, απάντησε ότι του είπαν πως «μπερδεύτηκαν κι ήθελαν να χτυπήσουν άλλο παιδί», κάτι που δεν έγινε πιστευτό από τον ίδιο. Η μητέρα του παιδιού, από την πλευρά της, δήλωσε ότι πρόκειται για «γνωστά παιδιά, τα οποία έχουν δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα, αλλά δεν έχει μιλήσει κανείς».



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge