ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-11-2019

Γεωργιανοί εισέβαλαν σε οικία 42χρονης

Σε «ζωντανή μετάδοση» είδε τη διάρρηξη του σπιτιού της

Γεωργιανοί εισέβαλαν σε οικία 42χρονης

Σε «ζωντανή μετάδοση» είδε τη διάρρηξη του σπιτιού της μια 42χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη! Ειδικότερα, είχε εγκατεστημένο κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό μέσω του οποίου αντιλήφθηκε ότι δυο άντρες μπήκαν στο σπίτι της με σκοπό την κλοπή.

Έτσι κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωξαν πεζή τους ληστές. Επρόκειτο για έναν 43χρονο Γεωργιανό και έναν 28χρονο ομογενή από την Γεωργία σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Αναλήψεως προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο εισήλθαν με τη χρήση αντικλειδιού σε έξι διαμερίσματα στις περιοχές Χαριλάου και Ανάληψης από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσαφικά και χρηματικά ποσά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge