ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
1-12-2019

Έντεκα συλλήψεις σε καφέ-μπαρ για ναρκωτικά

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Έντεκα συλλήψεις σε καφέ-μπαρ για ναρκωτικά

Αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση σε σε καφέ-μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οργανώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της κατοχής και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με συνδρομή από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και το Τμήμα Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Συνοδών Αστυνομικών σκύλων, τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν συνολικά έντεκα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, και συγκεκριμένα επτά για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, δύο για παράβαση του Νόμου περί όπλων, ένα άτομο δυνάμει σχετικού εγγράφου κι ένα άτομο για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβάσεις λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο της έρευνας, καθώς και στο σπίτι μίας εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 121 χάπια LSD Micro, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (MDMA) βάρους 1,55 γραμμ., ναρκωτικά χάπια ecstasy, ποσότητες ακατέργαστου και κατεργασμένου χασίς, μικροποσότητα κοκαΐνης, σουγιάς συνολικού μήκους 15 εκατοστών, σιδηρογροθιά και σπρέι πιπεριού.

Με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge