ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-12-2019

Η επιστολή Νοτοπούλου σε Ζέρβα για τον ΟΑΣΘ και η σφήνα Σιμόπουλου

Να μην επαναληφθεί η συνεδρίαση «παρωδία» - να φέρει τον Σύλλογο Φίλων ΕΡΤ3 Σερρών..

Η επιστολή Νοτοπούλου σε  Ζέρβα για τον ΟΑΣΘ και η σφήνα Σιμόπουλου

Ενόψει της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, με θέμα τον ΟΑΣΘ η Επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβα.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αφού επισημαίνει πως δεδομένης της απίστευτης ταλαιπωρίας που υφίστανται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας η σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα ΟΑΣΘ άργησε χαρακτηριστικά, θέτει προ των ευθυνών του τον κ. Ζέρβα ώστε έστω και αργά η συνεδρίαση αυτή να είναι ουσιώδης και να παράξει κάποιο αποτέλεσμα.

Επισημαίνει πως «Με τεράστια έκπληξη διαπιστώσαμε πως από τον κατάλογο των προσκεκλημένων στην Ειδική Συνεδρίαση απουσιάζουν η προηγούμενη Διοίκηση του Οργανισμού και φορείς πολιτών, όπως π.χ η «Πρωτοβουλία εργαζομένων, φοιτητών, συνταξιούχων για τις αστικές συγκοινωνίες», αλλά και η «Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών».

Προκειμένου να μην επαναληφθεί η συνεδρίαση «παρωδία», όπως η ανάλογη για το Μετρό και θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί σημαντική παράλειψη που πλήττει την αξιοπιστία, το κύρος και τη διαφάνεια της συνεδρίασης, παρακαλώ να συμπεριλάβετε στον κατάλογο των αποδεκτών της πρόσκλησης τους ανωτέρω».

Η σφήνα Σιμόπουλου

Την επιστολή Νοτοπούλου σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος.

«Η κ.Νοτοπούλου ζήτησε από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ.Ζέρβα στην αυριανή συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τον ΟΑΣΘ να καλέσει και την προηγούμενη διοίκηση.

Με τα χάλια στα οποία παρέδωσαν τον οργανισμό πιστεύω ότι στη συζήτηση ίσως θα είχε περισσότερα να συνεισφέρει ο Σύλλογος Φίλων ΕΡΤ3 Σερρών που ως υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης φρόντισε να επιχορηγήσει.

Γιατί δεν ζήτησε να προσκληθεί;».

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge