ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
8-2-2020

Πλούσιος απολογισμός διετίας για την «ΠΥΞΙΔΑ»

Οι ενήλικες ωφελούμενοι έφτασαν τους 10.923

Πλούσιος απολογισμός διετίας για την «ΠΥΞΙΔΑ»

Ο πλούσιος απολογισμός έργου και δράσεων κατά τη διετία 2018-2019 ήταν το στοιχείο που κυριάρχησε στη γενική συνέλευση του Κέντρου Πρόληψης «ΠΥΞΙΔΑ», κατά την οποία έγινε και η υποδοχή των νέων εκπροσώπων των φορέων που συμμετέχουν στη σύνθεσή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, την περίοδο 2018-2019, οι ενήλικες ωφελούμενοι και ωφελούμενες από τις παρεμβάσεις πρόληψης που αφορούν τόσο στη σχολική όσο και στην ευρύτερη κοινότητα έφτασαν τους 10.923 ενήλικες (γονείς, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες, απλοί πολίτες) και τα 6.033 παιδιά και εφήβους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα αιτήματα τόσο από σχολεία και φορείς όσο και από κατοίκους της περιοχής ευθύνης της «ΠΥΞΙΔΑΣ» αυξάνονται συνεχώς.

«Η αποστολή της ‘‘ΠΥΞΙΔΑΣ’’ είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική, πολύ περισσότερο στη σημερινή εποχή που οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται και πολιορκούν τους εφήβους και τους νέους. Έχουμε πετύχει πολλά αλλά οφείλουμε ακόμη περισσότερα στην κοινωνία. Θα συνεχίσουμε το έργο μας με τη δέσμευση όλων, διοίκησης και εργαζομένων, με μεράκι και πάθος για ακόμη περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης που θα καλύπτουν τις ανάγκες της κοινότητάς μας», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος καλωσόρισε τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Μετά τις εκλογές στην Τ.Α. και τις αλλαγές στα Δ.Σ. των φορέων, νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. της «ΠΥΞΙΔΑΣ» είναι η Ελισάβετ Κοτσώνη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Λαγκαδά, ο Δημήτρης Ασλανίδης, περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπεύθυνος του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και ο Χάρης Κυπριανίδης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Στη θέση του αντιπροέδρου παραμένει ο Δημήτρης Απατσίδης, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νεάπολης Συκεών, όπως και ο Σάββας Παντελίδης, εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Κατά την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης έγινε και η κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας, με το φλουρί να «πέφτει» στην ΕΙΡΗΝΗ.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge