ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
5-11-2020

Απαλλαγή δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις ζητάει ο Εμπορικός σύλλογος του Ωραιοκάστρου

Για τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες

Απαλλαγή δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις ζητάει ο Εμπορικός σύλλογος του Ωραιοκάστρου

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος ζητώντας την απαλλαγή των επιχειρήσεων της περιοχής από τα δημοτικά τέλη.

Η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων:

Η πανδημία του covid-19 δυστυχώς συνεχίζει να πλήττει βαθύτατα τις επιχειρήσεις και να δοκιμάζει την αντοχή των επιχειρηματιών. Έπειτα και του δεύτερου lockdown που βιώνουμε από τις 3/11/2020, με την αναστολή λειτουργίας και του λιανεμπορίου, οι επιχειρηματίες είναι πλέον σε πολύ δυσμενή κατάσταση. Με τις πληγές ανοιχτές ακόμη από το πρώτο lockdown με αρκετές επιχειρήσεις να έχουν βάλει οριστικό λουκέτο, έχουν χαθεί πολλές θέσεις εργασίας και αυτός ο κίνδυνος είναι προ των πυλών να συνεχιστεί με αυξητικούς ρυθμούς.

Είναι χρέος κάθε Αρχής να συμβάλλει στην διάσωση και την άμεση στήριξη των επιχειρηματιών, στις τόσο πρωτοφανείς καταστάσεις που ζούμε λόγω της πανδημίας του covid-19, ώστε να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε και να βγούμε όρθιοι από αυτή την κρίση. Με τα υποτιθέμενα μέτρα ενίσχυσης των επιχειρήσεων και εργαζομένων από την Κυβέρνηση οι επιχειρήσεις που θα κλείσουν δυστυχώς θα είναι πάρα πολλές.

Για αυτούς τους σοβαρούς λόγους ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου καλεί άμεσα τη δημοτική αρχή να αποφασίσει ομόφωνα την απαλλαγή των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις του δήμου για τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες. Ο Ε.Σ.Ω. και οι επιχειρήσεις του Ωραιοκάστρου ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge