ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25-11-2020

Εν μέσω πανδημίας ο Καράογλου τρέχει να στήσει φιέστα με τους νοσηλευτές

Ελεος κ. Καράογλου

Εν μέσω πανδημίας ο Καράογλου τρέχει να στήσει φιέστα με τους νοσηλευτές

Και ενώ βρισκόμαστε σε «πόλεμο» σύμφωνα με επανειλημμένες δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων, και ενώ η Θεσσαλονίκη δίνει τη μάχη για να κρατηθεί στην κυριολεξία στη ζωή, την ώρα που οι ΜΕΘ δηλώνουν πλήρεις, η αγωνία του κόσμου μεγαλώνει όπως και η απελπισία, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου τρέχει να προλάβει να στήσει την δική του φιέστα και να τιμήσει το εθελοντικό νοσηλευτικό προσωπικό. Δηλαδή, σαν να λέμε, καλείς τον στρατιώτη που πολεμάει στο μέτωπο, του λες, πέρνα κανά δυο ωρίτσες από δω να σε τιμήσω και μετά επιστρέφεις στην πρώτη γραμμή..

Η ανακοίνωση του ΥΜΑΘ:

Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 11.30 π.μ., ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, τιμά στο Διοικητήριο το νοσηλευτικό προσωπικό από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας που έσπευσε εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων τους που δίνουν καθημερινό αγώνα κατά της πανδημίας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Υφυπουργού, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για το λόγο αυτό, στο Διοικητήριο θα προσέλθει αντιπροσωπεία του νοσηλευτικού προσωπικού και όχι το σύνολο όσων βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge