ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-2-2021

Γυναίκα μετέφερε με το τρένο ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2,5 κιλά ηρωίνης

Γυναίκα μετέφερε με το τρένο ναρκωτικά

Στη σύλληψη μέλους ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 23χρονη Ρομά, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, η προαναφερόμενη εντοπίστηκε απογευματινές ώρες του Σάββάτου 6 Φεβρουαρίου, κατά την αποβίβαση της από συρμό τρένου στον σταθμό Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εσωτερικά του ρουχισμού της και κατασχέθηκαν έξι δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 2 κιλών και 963 γραμμαρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη είχε δέσει με ζελοφάν τα δέματα στην κοιλιακή της χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 23χρονη λειτουργώντας ως μέλος του κυκλώματος, είχε αναλάβει τοN ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων ηρωίνης από την Αθήνα, τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους στη Θεσσαλονίκη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge