Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter

Η θερμοκρασία αυτή την ώρα στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
10.5
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
8-2-2021

Καράογλου: Η Δυτική Θεσσαλονίκη ζητά το μέρισμα της ανάπτυξης να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο

Ήρθε η ώρα να καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι ..

Καράογλου:  Η Δυτική Θεσσαλονίκη ζητά το μέρισμα της ανάπτυξης να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο
fontsize

Δίπλα σε επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή του Ωραιοκάστρου και στηρίζουν την τοπική οικονομία, προσφέροντας μεταξύ άλλων σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας, βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Στις συναντήσεις που είχε με επιχειρηματίες τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις ευεργετικές ρυθμίσεις που παρέχει η Κυβέρνηση στις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία. Επίσης, τους εξήγησε τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν όσοι δικαιούνται απαλλαγή 100% από την υποχρέωση καταβολής ενοικίου, ένταξη στο νέο καθεστώς επιδότησης των πάγιων λειτουργικών δαπανών, καθώς και τι ισχύει με την αναστολή πληρωμών επιταγών, συναλλαγματικών και γραμματίων.

Ακολούθως ο κ. Καράογλου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου όπου είχε γόνιμο διάλογο με τον Δήμαρχο κ. Παντελή Τσακίρη. Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της δυτικής Θεσσαλονίκης, τα βήματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου οι φορείς της περιοχής να συγκροτήσουν ένα αρραγές μέτωπο για τη διεκδίκηση έργων και υποδομών που θα αναβαθμίσουν τη δυτική πλευρά της πόλης, ενώ αναφορά έγινε και στα έργα που υλοποιεί ο Δήμος Ωραιοκάστρου μέσω της ένταξής τους στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Μετά το τέλος των σημερινών συναντήσεων, ο κ. Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή ότι ο πολιτικός πρέπει να συνομιλεί με την κοινωνία και όχι να επαναπαύεται στην ασφάλεια του γραφείου του επισκέφθηκα σήμερα την ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών που ξεκίνησα με τις παραγωγικές δυνάμεις και τους αυτοδιοικητικούς φορείς της Β΄ Θεσσαλονίκης.

Τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με τους επιχειρηματίες που συναντήθηκα ομονοούμε ότι η δυτική Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνει ποιοτικό άλμα προς τα εμπρός, αλλάζοντας εικόνα και συνθήκες ζωής προς το καλύτερο. Αυτό που ζητούμε και διεκδικούμε είναι το μέρισμα της ανάπτυξης να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο σε όλη την πόλη.

Ήρθε η ώρα να καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε με ρεαλιστικούς όρους τη συγκρότηση ενός ισχυρού κοινωνικού μετώπου που θα καταθέσει προς υλοποίηση ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο. Η καθυστέρηση στην ανάπτυξη της δυτικής πλευράς της πόλης πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις και μεγάλα αναπτυξιακά έργα».
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη κατά του lockdown
Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη κατά του lockdown

Φωνάζοντας συνθήματα κατά Μητσοτάκη – Χαρδαλιά

Διαγράφηκε ο Δ. Τσαβλής από τη δημοτική παράταξη του Κ. Ζέρβα
Διαγράφηκε ο Δ. Τσαβλής από τη δημοτική παράταξη του Κ. Ζέρβα

Έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα συγκάλεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Νέες κινητοποιήσεις προανήγγειλαν οι φοιτητές στο ΑΠΘ
Νέες κινητοποιήσεις προανήγγειλαν οι φοιτητές στο ΑΠΘ

Για ψευδείς αναφορές κατηγορούν τον πρύτανη Νίκο Παπαϊωάννου

Εργασίες  αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας
Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας

Στην Ενωτική οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ και στη διασταύρωση της Ν.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Δρυμού

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεκδιήγητο πλιάτσικο παρατρεχάμενων της ΝΔ
ΣΥΡΙΖΑ: Ανεκδιήγητο πλιάτσικο παρατρεχάμενων της ΝΔ

Νέα ανακοίνωση για την υπόθεση των εκτός σειράς εμβολιασμών

Γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νεάπολη
Γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νεάπολη

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές από έκρηξη


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ