ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-2-2021

Αναβαθμισμένος ο αερολιμένας Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Τα νέα στοιχεία του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης

Αναβαθμισμένος ο αερολιμένας Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Ενα διαφορετικό αεροδρόμιο, διπλάσιο σε έκταση, με δυο τερματικούς σταθμούς συνδεδεμένους με αερογέφυρα, σύγχρονο ντιζάιν σε χρώμα γκρι, ολοκαίνουργιους χώρους check-in, διπλάσιες πύλες αναχώρησης, νέα καταστήματα εστίασης και πολλές επιπλέον παροχές θα αντικρίζει πλέον ο ταξιδιώτης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» είναι ένα από τα 14 αναβαθισμένα και ασφαλή αεροδρόμια που παραδίδει τρεις μήνες νωρίτερα από τα αρχικά χρονοδιαγράμματα και από τη συμβατική της υποχρέωση προς το Ελληνικό Δημόσιο, η Fraport Greece στη χώρα, στους Έλληνες και τους ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο και το οποίο, όπως αναφέρει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας Γιώργος Βήλος, απορρόφησε σχεδόν το 25% της συνολικής επένδυσης, ύψους 440 εκατ.ευρώ.

«Πλέον έχουμε ένα αεροδρόμιο σχεδόν διπλάσιο από αυτό που είχαμε μέχρι πρότινος με δυο σύγχρονους τερματικούς σταθμούς και με σύγχρονες αεροδρομιακές υποδομές εφάμιλες των αντίστοιχων διεθνών αεροδρομίων του εξωτερικού. Οι νέοι χώροι check-in, οι διπλάσιες πύλες αναχώρησης, τα νέα συστήματα ασφαλείας και διαχείρισης αποσκευών, οι υπερσύγχρονοι εμπορικοί χώροι και γενικά ο σύγχρονος σχεδιασμός των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων συνθέτουν ένα αεροδρομικό περιβάλλον που θυμίζει τα δημοφιλέστερα αεροδρόμια της Ευρώπης. Με το νέο αεροδρόμιο, η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας αποκτούν πλέον μια σύγχρονη πύλη εισόδου», αναφέρει ο κ. Βήλος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Αεροδρόμιο

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge