ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-2-2021

Βλάβη σε εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Δε γίνονται εμβολιασμοί

Βλάβη σε εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Στο πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη γίνουν σήμερα, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί πολιτών για τον κορονοϊό στο εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στην οδό Ελευθερίας, οδηγεί ένα πρόβλημα που προέκυψε στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης.

Όπως αναφέρει στο ethnos.gr διοικητής της Γ' ΥΠΕΣ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, προέκυψε ένα ηλεκτρονικό ζήτημα με το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες όπου φυλάσσονται τα εμβόλια. Παρατηρήθηκαν σε αυτές κάποιες μεταβολές και η Γ΄ ΥΠΕ δεν προχωρεί στους εμβολιασμούς, μέχρις ότου πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο έχουν προσέλθει από το πρωί δεκάδες πολίτες, ωστόσο, περιμένουν στην ουρά, μήπως τελικά το πρόβλημα λυθεί και καταφέρουν να εμβολιαστούν σήμερα.

«Είμαι κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να χαθεί κανένα εμβόλιο και κανένας πολίτης δεν πρόκειται να χάσει το ραντεβού του. Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να λυθεί ακόμα και μέσα στα επόμενα λεπτά κι εμείς να συμπτύξουμε το χρόνο, ώστε να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού. Ωστόσο, αν δεν καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό και το πρόβλημα δε λυθεί μέσα στην ημέρα, όσοι είχαν προγραμματισμένο ραντεβού, θα εμβολιαστούν τις επόμενες ημέρες», τονίζει στο ethnos.gr o κ. Μπογιατζίδης.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge