ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23-2-2021

Κινητοποίηση υγειονομικών έξω από το ΥΜΑΘ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Κινητοποίηση υγειονομικών έξω από το ΥΜΑΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης, έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξέδωσε η ΟΕΝΓΕ. Την κινητοποίηση στηρίζουν τα μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), ενώ στο πλευρό τους τάσσεται και η ΠΟΕΔΗΝ, πραγματοποιώντας στάση εργασίας από τις 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Οι υγειονομικοί διεκδικούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο ΕΣΥ, άμεση επανέναρξη λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρών και των χειρουργείων, εξασφάλιση δωρεάν μαζικού εμβολιασμού για όλο τον πληθυσμό, επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας, ορισμό της COVID ως επαγγελματικής ασθένειας, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα και αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τη δημόσια υγεία.

Σε δηλώσεις της, η πρόεδρος της ΕΝΙΘ, κ. Δάφνη Κατσίμπα , ζήτησε την ενίσχυση του ΕΣΥ, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο την πανδημία αλλά και τη καθημερινή νοσηρότητα.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge