ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4-3-2021

Αυξητικές τάσεις στο ιικό φορτίο των λυμάτων της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τις νεότερες μετρήσεις

Αυξητικές τάσεις στο ιικό φορτίο των λυμάτων της Θεσσαλονίκης

Αυξητικές τάσεις του ιικού φορτίου καταγράφονται στα λύματα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την καθημερινή παρακολούθηση των τιμών συγκέντρωσης του κορωνοϊού, που κάνει η Ομάδα Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΑΠΘ με την ΕΥΑΘ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου του ΕΟΔΥ.

Η μέση τιμή των δύο πιο πρόσφατων μετρήσεων, της Δευτέρας 01/03 και της Τρίτης 02/03, είναι αυξημένη κατά 10% σε σχέση τη μέση τιμή των δύο αμέσως προηγούμενων μετρήσεων, της Παρασκευής 26/2 και της Κυριακής 28/2.
Σύμφωνα με τις συγκρίσεις αυτής της Δευτέρας και Τρίτης σε σχέση με τις αντίστοιχες της Δευτέρας 22/2 και Τρίτης 23/2, η μέση τιμή είναι αυξημένη κατά 50%, δίνοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της σταδιακής ανοδικής πορείας.

Η μέση τιμή της εβδομάδας από Δευτέρα 22/2 έως και Κυριακή 28/2 είναι αυξημένη κατά 10% σε σχέση με τη μέση τιμή της προηγούμενης εβδομάδας (Δευτέρα 15/2 έως και Κυριακή 21/2). 

Τα στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας από τις μετρήσεις της ομάδας του ΑΠΘ ανακοίνωσε εχθές ο ΕΟΔΥ στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge