ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-11-2022

Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μπροστά στην Καμάρα

Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο Παπαγεωργίου

Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μπροστά στην Καμάρα
Φωτογραφία αρχείου

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Εγνατία οδό, μπροστά από την Καμάρα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας 21χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με νεότερες μαρτυρίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου όχι μόνο χτύπησε την κοπέλα και εξαφανίστηκε αλλά το έκανε δύο φορές! Αφού την χτύπησε την πρώτη φορά, σταμάτησε και κατόπιν έκανε όπισθεν και την ξαναχτύπησε πριν εξαφανιστεί.

Η 21χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ το όχημα το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο εντοπίστηκε το πρωί από την Αστυνομία στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα που παρασύρθηκε και τώρα δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, είχε μπει δεύτερη στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με 18.423 μόρια.

Ήταν μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Χανίων και η Σχολή που πέτυχε ήταν η πρώτη της επιλογή καθώς από μικρή ήθελε να γίνει κτηνίατρος.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας κοντινού καταστήματος, διακρίνεται η στιγμή που ο οδηγός του σκούρου γκρι αυτοκινήτου, αφού έχει παρασύρει την 21χρονη, διαφεύγει με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Εγνατία, με κατεύθυνση προς δυτικά, ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται να έστριψε δεξιά, στην οδό Ιασωνίδου και να εξαφανίστηκε μέσα από τα στενά.

Η ώρα που δείχνει το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και προκύπτει από μαρτυρίες, είναι 01.18. Εκείνη τη στιγμή, ένας εργαζόμενος της επιχείρησης ακούει τον εκκωφαντικό θόρυβο και περπατάει προς τον δρόμο για να δει τι συμβαίνει.

Πολίτες διακρίνονται να τρέχουν προς την κεντρική οδό της πόλης, καθώς έχουν αντιληφθεί ότι έγινε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, φαίνεται το αυτοκίνητο να διέρχεται με μεγάλη ταχύτητα, ενώ από πίσω του ακολουθεί μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού που, πιθανότατα, οδηγεί ο διανομέας που προσπαθεί να τον ακολουθήσει, χωρίς να καταφέρει να τον σταματήσει.



Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge