ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-1-2023

Εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από το Πανόραμα

15 και 16 ετών

Εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από το Πανόραμα
Φωτογραφία αρχείου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό δύο ανήλικων κοριτσιών, 15 και 16 ετών. Πρόκειται για τις Μαρία Μ. 15 ετών και Έλενα Κ. 16 ετών, οι οποίες εξαφανίστηκαν από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα, το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, σε σχετικές ανακοινώσεις του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

Στις 09.01.2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Μαρία Μ. 15 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.


Στις 09.01.2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, η ανήλικη Έλενα Κ. 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων

Των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη)

Έδωσε 1.000 ευρώ για να αποφύγει οικονομικό έλεγχο στο κατάστημά του
Έδωσε 1.000 ευρώ για να αποφύγει οικονομικό έλεγχο στο κατάστημά του

Συνελήφθη ένα άτομο που παρίστανε υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών

Συνελήφθη 21χρονη για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης
Συνελήφθη 21χρονη για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή του Δενδροποτάμου




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge