ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/10
29-12-2023

Απίστευτη ταλαιπωρία στη Θεσσαλονίκη λόγω πομπής αστυνομικών

Μετά την κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στον Ρέντη

Απίστευτη ταλαιπωρία στη Θεσσαλονίκη λόγω πομπής αστυνομικών

Τρομερή ταλαιπωρία αντιμετώπισαν σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου όσοι προσπάθησαν να κινηθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν προς την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου ήταν απροσπέλαστοι, λόγω της πομπής που πραγματοποιήθηκε μετά την εξόδιο ακολουθία για τον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του μετά από βαρύτατο τραυματισμό από φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη. 

Στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού βρισκόταν η διμοιρία στην οποία ανήκε και ήταν στα επεισόδια στον Ρέντη, καθώς τα ξημερώματα, τρία λεωφορεία με συναδέλφους του (γύρω στα 50 άτομα) καθώς και ο διοικητής της ΥΑΤ με τους υποδιοικητές κατέφθασαν για να τιμήσουν τον εκλιπόντα.
Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου κηρύχθηκε έως και σήμερα 29 Δεκεμβρίου, τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία.

Σ.Σ. Τις τελευταίες μέρες άλλοι δύο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους: μόλις χθες, στη Θεσσαλονίκη κιόλας, ένας μεθυσμένος νορβηγός σκότωσε 32χρονο αστυνομικό σε μπυραρία, ενώ πριν 10 περίπου μέρες 29χρονος αστυνομικός σκοτώθηκε σε καταδίωξη, όταν μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό.

Σ.Σ. Ο πρωθυπουργός και όλοι οι άλλοι πολιτικοί πήγαν και στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού και θα πάνε και σε αυτήν του 32χρονου? Ποιος αποφασίζει ποιος θρήνος είναι πιο άξιος παρουσίας του πρωθυπουργού μιας χώρας? 

Σ.Σ. Ποιος έδωσε την άδεια να κλείσει όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης τέτοιες μέρες? Ή μήπως δεν χρειάστηκε καν άδεια? Τύπου αποφασίζομεν και διατάσσομεν?

Σ.Σ. Σήμερα εφημερεύει το νοσοκομείο Γεννηματάς. Στο κέντρο της πόλης. Το οποίο κέντρο ήταν απροσπέλαστο ακόμα και για τα ασθενοφόρα. 

Αλλά δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε ότι μπορεί τόσο εύκολα να κλείνει το κέντρο της 2ης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας. ΕΥΤΥΧΏΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΟ, ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ FLYOVER ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ...
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων

Των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη)

Έδωσε 1.000 ευρώ για να αποφύγει οικονομικό έλεγχο στο κατάστημά του
Έδωσε 1.000 ευρώ για να αποφύγει οικονομικό έλεγχο στο κατάστημά του

Συνελήφθη ένα άτομο που παρίστανε υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών

Συνελήφθη 21χρονη για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης
Συνελήφθη 21χρονη για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή του Δενδροποτάμου




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge