ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
2-9-2022

Εργασίες συντήρησης στην οδό Μαρίνου Αντύπα

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην οδό Μαρίνου Αντύπα

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην οδό Μαρίνου Αντύπα στην ανατολική Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2022 συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα του δρόμου από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου για τη Γεωργική Σχολή (έξοδος στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών προς Θεσσαλονίκη) έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Κάλλας (στο ύψος της επιχείρησης ΙΟΝ), στο ρεύμα καθόδου προς τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής.

Για την εκτέλεση των εργασιών θα απαιτηθεί αποκλεισμός μιας λωρίδας κυκλοφορίας, ενώ η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 7.00’ το πρωί.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των εργασιών, να τηρούν πιστά τη σήμανση, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας και τις υποδείξεις των εργαζομένων των συνεργείων.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά
Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων
Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων

Στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge