ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29-11-2023

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - όρια νομού Καβάλας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - όρια νομού Καβάλας
Φωτογραφία αρχείου

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- όρια νομού Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης στα σαθρά σημεία από την ανενεργή γέφυρα (παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σέρρών) επί της Εθνικής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη – Περιστερώνα - όρια νομού Καβάλας) στο οδικό τμήμα μεταξύ του αυτοκινητόδρομου ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ έως τον οικισμό των Λαγυνών, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού

Στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του Αξιού ποταμού
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge