ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-9-2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Λόγω εργασιών αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας
Φωτογραφία αρχείου

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην κεντρική νησίδα και στο έρεισμα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 15+000 (στον Ι/Κ- ισόπεδο κόμβο Αγχιάλου) μέχρι την Χ.Θ. 16+500 (στον Ι/Κ - ισόπεδο κόμβο Αγ. Αθανασίου) περίπου, στο ρεύμα προς τη Χαλκηδόνα.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά
Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων
Εργασίες καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων

Στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge