ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-11-2023

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών

Για όλη την επόμενη εβδομάδα

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών
Φωτογραφία αρχείου

Επιπρόσθετες εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Όρια νομού Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης σε σημειακές φθορές στην ανενεργή γέφυρα επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - Όρια νομού Σερρών, από τον αυτοκινητόδρομο ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ έως τον οικισμό των Λαγυνών, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού

Στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του Αξιού ποταμού
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge