ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-11-2023

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας
Φωτογραφία αρχείου

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ του Αγίου Αθανασίου και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο. Αναλυτικά θα γίνουν οι εξής εργασίες:

- Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 ασφαλτόστρωση στην αριστερή λωρίδα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, μετά τον ισόπεδο κόμβο Ι/Κ Αγίου Αθανασίου.

- Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 ασφαλτόστρωση στο παράπλευρο δίκτυο της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας για Άγιο Αθανάσιο, τμηματικά για συνολικό μήκος εργασιών περίπου 200 με 250μ.

- Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 ασφαλτόστρωση στον Ι/Κ Αγίου Αθανασίου, στην αριστερή λωρίδα και τη λωρίδα αναμονής για Άγιο Αθανάσιο, στο ρεύμα προς Χαλκηδόνα και την αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της κίνησης προς Άγιο Αθανάσιο από το συγκεκριμένο κόμβο, αλλά και από Άγιο Αθανάσιο προς Χαλκηδόνα.

- Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 ασφαλτόστρωση στον Ι/Κ Αγίου Αθανασίου και συγκεκριμένα στη δεξιά λωρίδα και τη λωρίδα αναμονής για Άγιο Αθανάσιο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς και μέσα στον κλάδο της σύνδεσης της Ε.Ο.2 με το παράπλευρο οδικό δίκτυο, με αποκλεισμό της κίνησης από και προς τον Άγιο Αθανάσιο από το συγκεκριμένο κόμβο.

- Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 ασφαλτόστρωση σε κάποιο από τα ανωτέρω τμήματα, εφόσον λόγω καιρού δεν μπορέσουν να εκτελεστούν /ολοκληρωθούν οι εργασίες κατά τις προηγούμενες μέρες.

Οι παραπάνω εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού
Αποκλεισμός μέρους του ΠΑΘΕ από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού

Στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του Αξιού ποταμού
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge